Päivä starttasi kiljuvalla Lealla ja unissaan mumisevalla Jackillä. Nyt on pikkuneiti saanut aamumaitonsa - ja hedelmäpilttinsä, Jack herännyt ja meidän aikuisten aamupala on valmistumassa. Me isot aikuiset aiomme nauttia aamusta tuplakerrospaahtoleivillä a la Jackin äiti. Mä itse olen käyttänyt koko aamun asunnon etsimisen parissa. Parin mahdollisen uuden vuokranantajan kanssa olen vaihdellut sähköposteja ja jännityksellä odotan tulevaa. Toinen asunto löytyy Turusta ja toinen Tampereelta. Ensi viikolla selviää, kummasta kaupungista tulee uusi kotikaupunkimme.
Nyt on tuplakerrospaahtoleivät valmiita ja tämä neiti menee ruokailemaan. Kohta jatkuu..
Oi nyt on kyllä ihan mukavasti masu täynnä. Viimeistelin aamupalani guavamarmeladiin (paikallisesti "mermelada de guayaba") peitetyllä paahtoleivällä - oi sitä makuelämystä. ♥ Aamupala kokonaisuudessaan:
kolmen kerroksen paahtoleivät:
voita, pekonia, kinkkusuikaleita, tomaattia, juustoa, salaatinlehtiä, sipulia
juomat:
pepsi, malta
aamun makeuttaja:
paahtoleipä guavamarmeladilla
Kuva täältä |
Guayaba on alunperin Perusta kotoisin oleva hedelmä, johon törmää usein niin täällä Venezuelassa, kuin myös esim. Brasiiassa ja Meksikossa. Guavaa olen aikaisemmin kokeillut vain mehuna ja limuna. Molempia edellä mainituista löytyi Barcelonassa lähes poikkeuksetta jokaisesta ruokakaupasta, etenkin niinsanotuista pakikaupoista. Suomessa en ole koskaan guavajuomia nähnyt, enkä tosin ollut koskaan aikaisemmin edes kuullut kyseisestä hedelmästä.
Dzii
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti