keskiviikko 31. elokuuta 2011

postaus vailla nimeä

Moi!

Tosta viime postauksesta on taas kulunut muutama hassu päivä, niin nyt sitte aattelin taas höpötellä jotain omiani tänne. 

Lauantain postauksen jälkeen ei oo kauheesti kummempia tapahtunu, tässä nyt lyhyesti ja ytimekkäästi;

Sillon lauantaina illalla käytiin N:n kanssa keskustassa pyörähtämässä, kun metrotkin oli auki läpy yön. Kotiin taidettiin tulla joskus kolmen-neljän pintaan aamuyöllä. Oli tosi kiva ilta, mä tutustuin mm. yhteen N:n kaverin tyttöystävään, jolla on sama etunimi ku mulla. Eilen mä lähetin sille kaveripyynnön facebookissa ja tänää se sit pisti viestii et meidän synttäreilläkää ei ilmeisesti oo ku 2päivää eroo, siis syntymävuotta jos ei miettis. Se oli oikeesti tosi symppis tyyppi ja haluun ehdottomasti tutustuu paremminkin, mut ens viikolla se lähtee Berliiniin kolmeks kuukaudeks opiskelemaan. Vähän mun tuuria, mä tosi harvoin törmään samanhenkisiin tyttöihin, joista tulee samantien extrahyvät fiilikset et vois joskus vaikka olla hyviiki ystäviä. No, kyl se sieltä takasin tulee, enkä mä Barcelonaa kumminkaan oo jättämässä. Enivei, lauantai oli tosi jees, voin laittaa jonkun yhden kuvan siltä reissulta tähän postaukseen..
mus on vähän semmosta peikkomaisuutta tässä kuvassa :D Enivei, lauantai-iltaa,
Sunnuntai meni viel Costa Bravasta haaveillessa, mut maanantaina alko himmenemään mun innostus. N:lle tuli yllättäen menoja nyt alkuviikolle ja sen  uus kitaraoppilas sääteli tulemisensa kanssa, ja ja ja  nyt näyttäis siltä että jos me Costa Bravaan aiotaan vielä ennen syksyä, niin siirtyy lähtö vielä ainakin ensi viikkoon. No, ei sille voi oikeen mitään.
Eli tosiaan, N on saanu itelleen maksavan oppilaan. Se lupas pitää entiselle työkaverilleen kitaratunteja, kun se semmosta soitteli ja kyseli N:ltä viime viikolla. Tänään illalla on ekan oppitunnin aika ja huomenna mä meen ja tuhlaan N:n ansaitsemat rahat ;) Ei kai, mut yhen tötteröjäätelön voisin kyllä haluta,
Lauantai-illalta joku hämärä kuva..
Tänään aamulla mä heräsin jo kuuden jälkeen, kun N oli luvannu menevänsä vahtimaan kaverinsa muksua muutamaks tunniksi. Musta se ajatus N:stä lapsenvahtina on aivan ihana, mun oli pakko nähdä omin silmin - siispä ängin itteni mukaan. Mä olin tosi hyvä vieras - nukahdin kesken DragonBall DVD:n ja heräsin just sopivasti kun se muksu vaihto DragonBallin Smurffeihin! Oli kyl ihan lepposa aamupäivä, kateltiin vaan piirrettyjä ja mä tosiaan nukahdin siellä sohvalle vajaaksi tunniksi. Sieltä me lähettiin joskus ennen 14, käytiin Cash Converter liikkkeessä tutkailemassa ja lähestulkoon juostiin metrokäytävien ja katujen läpi kotiin syömään. N kokkasi mulle sipulirenkaita ja paistettuja kasviksia, jälkkärinä söin minikokosen valkosuklaajäätelön. Ihan kaikkia varmastikin kiinnostaa mun syömiset? Joo, niin arvelinkin. Ps. join Fantaa muistuttavaa, halvempaa versiota ;)

 Nyt voisin melkeen kattoa huomisen Salatut Elämät ja syödä viimesen pikkujäden pakastimesta.:)
Dzii

12 kommenttia:

 1. Sä oot ensimmäinen jonka blogiin sopii tummempi ulkoasu, toi tumma ei haittaa yhtään, näyttää just hyvältä! Tosi kivaa vaihtelua :) Sopii hyvin banneriinkin, josta tykkään myöskin :) Se vois tosin olla keskitetty ja enemmän kuvia susta ? Ton katukuvan tarkotusta en ymmärrä.

  VastaaPoista
 2. se katukuvan leikkasin yhestä kuvasta jonka otin viime vuonna vähän sen jälkeen kun muutin tänne. se kuva kokonaisuudessaan on yks mun lepparikuvia ite otetuista fotoista:) kiitos palautteesta!:)

  VastaaPoista
 3. Jaajaa, kiva kuulla sen merkitys, sillä kuva on ihan hieno, ei ollenkaan huono :) Kiitos kommentistas mun blogiin! :)

  VastaaPoista
 4. Melkeen ainoa blogi, missä tumma ulkoasu ei heti herättäny mussa ajatusta "angstiblogi". Posiittivista siis ! :) Jäin myös miettimään, että mitä sun blogin nimi tarkottaa ?

  http://listento-nora.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Mistä kattelet salattuja elämiä? Ite oon muuttamassa muutaman päivän päästä ruotsiin ja yks huolen aihe on suomalaiset telkkariohjelmat. Tietysti nyt alkaa kaikki hyvät ja jos niittä en nää. Näätkö sä ruutu.fi, katsomo.fi ja areena.fi sivustoilta ihan mitä ohjelmia tahansa?

  http://kardemumma-t.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Nora: kiitti! La Vida De Dzii tarkoittaa " Dziin elämä" espanjaksi

  kardemumma - ruutu.fi eikä katsomokaa toimi joitain pikkupoikkeuksia lukuunottamatta, areena.fi toiminu kyl.
  salkkareiden kanssa mä käädyn peliluola.comin puoleen. Katohan sieltä :)

  VastaaPoista
 7. Kiva toi banneri:)):)

  itsomekindofjoke.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Tykkään sun bannerista, ja muutenki kiva blogi:) ei mikään semmonen tavallinen!

  http://jr-justmylife.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista