sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Sunnuntaina sunnuntai-fiilis

Odottavat palkitaan! Perjantaina tuli kirje poliisilaitokselta ja huomenna lähdetään noutamaan päätöstä asemalta. Ainaiseen tapaan edes jonkun asian täytyy mennä huonosti, ja kirjeessä oli Jackin sukunimi kirjoitettu väärin. Nyt sitten toivotaan, että eivät ole oleskelukorttiinkin sitä väärin pistäneet. Meidän moka se ei kuitenkaan ollut, vaan virkailijoiden sählinkiä, joka pahimmillaan vain viivästyttää kortin saamista. No, peukut pystyssä, peukut pystyssä!

Eilen illalla tultiin Tampereelta takaisin kotiin. Ehdittiin sen parin päivän aikana käydä kuuntelemassa dubsteppiä kirjastolavalla, tehdä ja syödä nakkikeittoa kera vanhojen ystävien, paistaa lettuja ja juoda hieman Footmark-nimistä viiniä. Aamut olivat silkkaa taikaa, Lea ei tapansa mukaan herättänyt mua aamulla varhain, vaan saatiin molempina päivinä nukkua ihanan pitkään. Kaikenkaikkiaan loistoreissu, vaikka hieman lyhyeksi jäikin (ja bussimatkat olivat yhtä tuskaa). Lentokoneet ja henkilöautot taitavat Lean mielestä olla astetta mukavempia, nyt oli meinaan niin meno-kuin tulomatkakin yhtä kiukuttelua. Aikaisemmin ollaan matkustettu niin reippasti. :) Tyhmät bussit! 

Musta on aivan ihanaa, että vihdoin saadaan asiat liikkumaan eteenpäin. Jos saadaan jo huomenna Jackin oleskelukortti, matkataan samalla reissulla työkkäriin ja Kelaan. Rakastan sitä tunnetta, kun on saanut asioita aikaiseksi. Toivottavasti huomenna illalla on jalat väsyneet kaikesta tekemisestä. 

Tänä sunnuntaina on aivan sunnuntai-fiilis. Aurinko pilkistelee satunnaisesti pilvien takaa, ulkoa ei kuulu juuri minkäänlaista elämää ja Lea konttailee sininen yli-iso muumipaita päällään ympäri meidän kotia. Mulla on parhaillaan työvuoro ja kohta Jackin pitäisi lähteä ulos Lean kanssa. Mun tekee mieli kaikkea makeaa, mutta kaapit ammottavat tyhjyyttään. Huomenna pitäisi mennä ruokakauppaan.

bebet
Jack ja Lea Tamppereella!
Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti