tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ex blondi ja sen uudet meikit

Hyvä päiväkirja, tänään oli kiva päivä! Käytiin hoitelemassa asioita ja pääsin hieman shoppailemaankin: Ruokakauppareissun lisäksi löytyi täältä Lealle sukat, aito ja alkuperäinen View-Master ja vähintään 25 vuotta vanha supercool ufoa kuljettava pikkuauto. Minäkin kun niin kiltti ja ahkera tyttö olen ollut, pääsin kurkkailemaan Sokoksen meikkiosaston antia. Löytyihän sieltä sitten tällaiset:


Kuvat täältä ja täältä

Musta on aina hauska tarkistaa, että mitä kaikkea googlaamalla mun blogiini on päädytty. Äsken piristi huomata, että joku oli googlannut blogini vanhaa nimeä, "Terveisiä Barcelonasta". Onkohan mua kaivattu, vai etsikö googlailija jotain muuta? Anyways, valitettavasti enää ei tule kuulumisia Barcelonasta. Nyt ollaan Suomessa ja tehdään parhaamme, että saadaan mukava elämä täällä. Kohta loppuu väliaikaisen asuntomme vuokrasopimus ja pian alkaa taas olla kiire saada uusi katto pään päälle. Kovasti on taas tullut läheteltyä hakemuksia, luulin asunnon löytymisen oleva paljon helpompaa. Reilu kuukausi aikaa, aika rientää. Ei taideta enää saada jatkettua vuokrasopimusta, vaan se lähtö on ihan todellista, jossain tuolla aivan kulman takana.

Mä haluaisin kodin parvekkeella, mieluiten isolla kylppärillä ja kolmella huoneella. Haluan Lealle oman huoneen, jonne mahtuu kaikki pikkuneidin pehmolelut, pikkuautot, kirjat ja nuket.. Haluan hommata meille huonekaluja! Haluan aloittaa puhtaalta pöydältä, ilman kenenkään muun tavaroita. Nyt me nukutaan vuokranantajan vuodesohvalla ja telkkarikin oli täällä jo valmiina. Meidän oma sänky on ollut viimeiset 3kk äitini pakettiautossa, koska tänne sitä ei ollut järkeä raahata. 

Jos Sinä hyvä lukija satut tietämään vapaasta/vapautuvasta kolmiosta Turussa/Kaarinassa/Raisiossa, otathan minuun yhteyttä. :)


tolkis2
Ps. I'm no blondie! Värjäsinpä sitten hiukset. :)
Dzii

3 kommenttia:

 1. Hyvin sopii uudet hiukset! :)
  Muuten, sun blogipostaukset eivät jostain syystä päivity mun listaan bloggerissa, siksi ei aina meinaa muistaa tulla tänne vierailemaan. Mistähän se johtuu? Olen kyllä päivittänyt osoitteenkin.

  VastaaPoista
 2. En tiedä kyllä, joku joskus valitteli ihan samaa. :O Ehkä mun täytyy ottaa yhteyttä johonkin..

  VastaaPoista
 3. UUTISET, TALOUS, KULTTUURI, VIIHDE, URHEILU, HARRASTUKSET, BLOGIT

  NEWNEWS.FI - OPEN TO THE WORLD
  Aina ilmainen uutisportaali.
  Kaikki tuoreimmat uutiset aina ensimmäisenä kellonympäri.
  Minuutti minuutilta, hetki hetkeltä, se nopein uutisvirta ympäri maailmaa.
  Uudenlainen tapa seurata uutisia internetissä 24 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa.
  Eri medioiden uutislinkkejä kokoava sivusto on yksi suosituimmista.

  http://www.newnews.fi/

  UUTISET, TALOUS, KULTTUURI, VIIHDE, URHEILU, HARRASTUKSET, BLOGIT

  VastaaPoista