lauantai 17. elokuuta 2013

Oma koti ja hyvä fiilisOman kodin pitäisi olla paikka, jonne on aina hyvä tulla. Omassa kodissa pitäisi pystyä olemaan oma itsensä, oma koti on parhaimmillaan maailman paras paikka.

Muutto takana ja vielä neljä vuorokautta sitten tyhjillään ollut asuntomme näyttää jo yllättävän kotoisalta. Haluaisin esitellä uutta kotiamme kivoin kuvin, mutta olen yksinkertaisesti liian laiska. Tässä on ollut sen verran meininkiä ja uuteen totuttelemista nämä viime päivät, että kuvaileminen ei kauheasti ole pyörinyt mielessä. Tiistaina saatiin roudattua lähes kaikki tavarat vanhalta kämpältä, keskiviikkona haettiin sieltä vielä meidän säkkituolimme täyttämään sohvatonta olohuonettamme. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.. Keskiviikko oli kuitenkin yllättävän rento päivä; järjesteltiin tavaroita, käytiin ostoksilla ja järjesteltiin taas hieman lisää. Nyt on kiinteä netti tulossa ja H&M:stäkin löytyi kaikenlaista kivaa patalapuista Lean uuteen ruokalappuun. Kaupungillehan ei mieheni mene levykaupassa käymättä, joten niitä se sitten meni taas kiertelemään, jonka aikana minä ja Lea oltiin Anttilassa metsästämässä kivoja juttuja. Kivoja juttuja löytyikin - nimittäin kaveripariskunta extempore ostosreissulla. Musta on aina super kiva törmätä kivoihin ihmisiin sattumalta. Jää hyvä mieli koko päiväksi. 

Lea arvostaa  isoa olohuonetta, jossa voi juoksennella kompastelematta jatkuvasti. Kerrankin on tilaa telmiä. Sauna on jo (tietenkin) korkattu ja hyväksi todettu. Omasta mielestäni on luksusta omistaa iso sänky.

Jälleen kerran ollaan Lean kanssa tyttöjen kesken kotona, kun mies ahertelee Ekenäsissä. Me ollaan jo alettu tottumaan tähän tyttöjen keskeiseen aikaan, enkä mäkään enää pelkää (ainakaan yhtä paljoa..) iltaisin, että kohta joku psykopaatti murtautuu tänne tai tapahtuu jotain muuta yhtä todennäköistä.... Hetki sitten olin saunomassa,  arvostamassa tätä omaa aikaa, nyt kun Leakin on jo yöunilla. Nyt ajattelin pistää leffan pyörimään, täyttää kahvikupin mustikkajogurtilla ja nauttia omasta ajasta hitusen lisää.  Hyvää viikonloppua kaikille!
Tämän illan leffa on varma valinta, jonka löysin DVD:nä meidän lähiärrältä. Käytiin katsomassa kyseinen pätkä Barcelonassa Gracian Verdi-leffateatterissa pari vuotta sitten, silloin kun mulla oli vielä masussa pieni asukas. Cines Verdissä liput ovat ihan kohtuuhintaisia, kuudestä yhdeksään uroa. Löytyy leffoja dubattuina ja alkuperäiskielillä. Se on muuten täyttä puppua, että Barcelonassa olisi vain yksi alkuperäiskielillä leffoja näyttävä leffateatteri. :)

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti