perjantai 29. marraskuuta 2013

Käykö täällä vielä joku..?

Teistä vähintään joka toinen varmasti tietää, miten joskus aika tuntuu menevän niin nopeasti, ettei oikein mitään ehdi edes tekemään. Siltä mustakin nyt tuntuu. Kiireiseltä. Aivan liian kiireiseltä. Nytkin kello lähenee taas puoltayötä, odottelen arepojen valmistumista, sitä että pääsen maha täynnä nukkumaan ja ehkä huomenna ehdin taas hetken hengähtämään. Löysin tänään aitoa ja oikeaa harina P.A.N maissijauhoa keskustan Deli marketista. Se oli oikein mukava ja sydäntä lämmittävä yllätys näin masentavien kelien ja suomalaiseen ruokaan (jälleen kerran) kyllästyneenä. Nyt tiedänkin minne täytyy jatkossakin mennä ostoksille.  

Ehdinpä taas kerran vain kääntymään tietokoneella, nyt onkin ruoka valmista ja nukkumaankin pitäisi ehtiä ennen huomista. Vielä viikonlopun kunniaksi loistobiisi, huomenna ajattelin kuulkaas tulla kirjoittamaan oikein kunnon postauksen. Huomenna pitkästä aikaa päivä ilman minkäänlaista menoa.


Huomiseen,
Dzii

2 kommenttia:

  1. *lapa ojossa* Minä käyn, joskin harvemmin kuin ennen ja olen surkean laiska kommentoimaan :) http://www.heikunkeikunkax.blogspot.fi/ on muuten osoitteeni nykyisin :)

    VastaaPoista
  2. heii! sä oot ihan mun vakiokalustoa! hei kuules käynpä tsekkailemassa uuden osotteen heti kun oon päässyt kauppareissulta kotio! kiva kun laitoit pitkästä aikaa viestiä. :)

    VastaaPoista