sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Aamusuihkut mielessäin

Kipeilyistä selvitty ja tiistaina aloitin uudessa työpaikassa. Uusi vuosi ja uudet kujeet, niinhän se sanonta meni? Uusi työ tuntuu hyvältä ja työkaveritkin ovat osoittautuneet mukaviksi. Kiirettä on pitänyt, aamuheräilyihin täytyy vielä totutella. Herätyskellon soiminen ennen auringonnousua on yhä kummallista, kuudelta aamulla pitäisi jo jaksaa suunnata suihkuun ja alkaa miettimään mitkä vaatteet laittaisi päälle. Mielipuolista, sanoo tämä aamu-uninen. Suihkussa käymisen voisi tietysti siirtää iltoihin, mutta sitten aamu ei lähtisi käyntiin yhtä freshisti. Aamusuihkulla saa mukavan ja hyväntuoksuisen startin uudelle päivälle. Aamusuihkut kunniaan.

Kuva Kilroy Finlandin FB-sivuilta.

Tälle vuodelle on paljon suunnitelmia. Tarkoituksena olisi ainakin noudattaa ylläolevaa neuvoa, ja päästä tänä vuonna ensimmäistä kertaa Buenos Airesiin, Argentiinaan.  Matka sijoittuisi marras-joulukuulle, ja luultavasti jatkuisi siitä Venezuelan kautta takaisin kotiin. Ei pöllömmät suunnitelmat, vai mitä?


Näin pikaisesti tulin taas päivittelemään. Vieressäni jäähtyy lautasellinen linssikeittoa ja arepita frita valkosipulilevitteellä. Tuossa nuo on jo jonkun aikaa olleet, kun mulla on ollut "parempaa" tekemistä tämän läppärin kanssa. Nyt taidan kyllä vaan julkaista tämän postauksen ja painua täyttämään tyhjää vatsaani. Jos joku ei ole vielä aikaisemmin kokeillut linssikeittoa, niin suosittelen kyllä lämpimästi. Chorizoa ei sovi unohtaa sitä valmistaessa. :)

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti