torstai 19. helmikuuta 2015

Sateisia päiviä, väsymystä, liian vähän unta. Pimeät kuukaudet, uusi epilepsialääkitys ja järjetön stressimäärä ovat verottaneet osansa. Takana on puolisentoista kuukautta uuden lääkityksen alaisena, iltalääke toimii näinä päivinä lähes unilääkkeen tavoin. Oneway ticket seikkailemaan unimaailmoihin. Muistan pitkästä aikaa unet äärimmäisen tarkkaan, siellä unimaailmoissa olen valloittanut tämän maailman jo tuhannesti. Unissa rakastan, unissa yritän parhaani, unissa olen sellainen ihminen, joka välillä toivoisin olevani muutenkin. Unissa olen vahva ja määrätietoinen. Herääminen on vaikeaa, mutta hyvin pitkän unettoman kauden jälkeen tunnen myös tarvitsevani seikkailuja herra Nukku Matin kanssa. Keskiviikkona kävin MRI-kuvauksissa, tuloksia täytyisi vielä muutama päivä jaksaa odottaa. Tänään sain taas poissaolokohtauksen, ei ollut kuin vasta ehkä viides tällä viikolla. Verikokeissa piti käydä alkuviikosta, mutta en ole saanut itseäni ylös tarpeeksi ajoissa kertaakaan tällä viikolla. No, josko ensi viikolla sitten. Jos treffit Nukku Matin kanssa eivät taas pitkity liikaa.

Ei ole enää vaikea myöntää, että toisinaan mua pelottaa. On mulla ollut kaikenlaista vaivaa jo vuosien ajan, mutta eron jälkeen kaikki tuntui triplaantuvan - paska olo ja kaikki muutkin vaikeudet. Oireista tuli yhä pelottavampia, olen joutunut soittamaan ambulanssin itselleni matkalla töistä kotiin ja melkein kaatunut portaissa poissaolokohtauksen aikana. Tietyt jo entisestään heikemmät motoristiset kyvyt ovat heikentyneet. Suoraan sanottuna mua vituttaa, mua vituttaa olla "erilainen". Tänään mua on vaan oksettanut, sydän hakkaa milloin mitenkin ja väsyttää niin, että suihkuun meinasin nukahtaa. Onneksi huomenna on perjantai, huomenna matkaan suoraan töistä bussilla Turkuun viettämään laatuaikaa maailman kauneimman tytön, pienen prinsessani kanssa. Mikään ei voisi enempää piristää.

Np. Lynn Anderson - Snowbird


Päivitetty 24.2.2015, enhän mä missään EEG-kuvauksissa ollut, vaan MRIssä. Pienessä unessa on hyvä pohdiskella ja kirjotella, taas tuli huomattua.

2 kommenttia:

  1. Paljon tsemppia sinulle vaikeaan elamantilanteeseen! Kylla ne asiat yleensa lopulta kaantyy parhain pain.

    VastaaPoista
  2. Älä anna masennuksen vaikuttaa elämään, koska elämä on liian lyhyt sitä varten. Ole vahva ja nauti hyvistä hetkistä niin huomaat painon tippuvan vähitellen harteiltasi.-45vanhus

    VastaaPoista