keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Costa Brava (Calella)

Jee, oli kiva reissu! Vietettiin tosiaan mun maanantai-vapaani ihanasta Costa Bravasta  nauttien. Kotoa lähdettiin joskus kahdentoista maissa, ja hypättiin Sants Estacio:n juna-asemalla 12:46 lähtevään junaan. Junia Calellaan lähtee kaksi/tunti, aina 16min yli ja 14min vaille. Matka kesti noin 1h15min ja lipulla oli hintaa n. 5€. Perille pääsee ostipa oikeastaan vain minkä vaan jonnekin sinne suuntaan menevän lipun, kun kukaan ei niitä lippuja yleensä tarkista - porttien läpi vaan täytyy päästä, siinä ainoa syy lipun hankkimiseen. 

Calellaan päästyämme suunnattiin ensin mukavaan rantakahvilaan nauttimaan kahvista(miekkonen), appelsiinimehusta(dzii) ja maidosta(Lea). Tovi siinä viivyttiin ja siitä sitten rannalle. Lainattiin keltainen aurinkovarjo, jolla oli hintaa 4€.  Rannalla löhöiltiin ja leikittiin Lean kanssa ainakin muutaman tunnin verran, ja siitä sitten itse kaupunkia kiertelemään. Matkamuistoja löydettiin 12€llä, mukaan lähti
2 x aurinkolasit(miekkoselle), ihana rannekello(dziille) ja sininen läpinäkyvä saippuakuplapullo meitä kaikkia viihdyttämään. 
Ihan hullun edullista, mun on pakko päästä takaisin sinne! Joka putiikissa oli(ilmeisesti tän idioottitaloustilanteen takia) ihan hullut alennukset.
Takaisin kotona oltiin puoli kahdentoista maissa illalla. :)

meandlea
© Jack Norton
milk
© Dzii
me
© Jack Norton
train
© Dzii
flower2
© Dzii
tree
© Dzii


Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti