tiistai 10. heinäkuuta 2012

Pulmuset matkassa mukana

Meillä vaan tapahtuu ja tapahtuu koko ajan, ei loppua näy! Mä olen hyvin tyytyväinen itseeni naisena ja shoppailijana, kun voin sanoa että viikon sisällä - rahatilanteesta piittaamatta, oon ostanut niin mekon, bikinit, kengät, ripsivärin, huulikiillon, rannekorun, t-paidan kuin uuden hiusvärinkin - vain ja ainoastaan itselleni! On näistä toimistorumbista ja muista pakollisista jutuista jotain hyötyäkin. ;) Yhteensä käytin itseeni siis noin 60€. Lealle ostin tänään pikkulasten minikokoisen (tietenkin vaaleanpunaisen), uima-altaan. Mä niiin raahaan sen Suomeen meidän mukana!

Lea kasvaa kasvamistaan, nyt tänään ensimmäisten rokotusten yhteydessä painoa mittailtiin olevan 4600g, juuri sopivasti. Eilen oli neidin 2kk bailut, juhlittiin rankasti kotona musiikin ja maidon kera. Kyllä se neiti sen verran taas naureskeli, että ihan tyytyväinen taisi olla. Ei kunnon bailuihin tarvitakkaan muuta kuin Dzii ja marakassi......

Osaiskohan joku kertoa mulle korvikemaitojen hintoja siellä Suomen puolella? Löytyykö Blemiliä mistään? KIITOS!

Reilun viikon sisällä oon tainnut kattoa vähintään puolet Married With Children jaksoista.. Aivan loistavaa katottavaa, Kelly = idoli! Tässä yksi monista hymyilyttäjistä ja uneen tuudittajista. Nyt mä ite painun unimaailmoihin - MWC:n tahdissa tietenkin. :)
H


Dzii

2 kommenttia:

  1. Ääh, mä en ole ikuisuuksiin ostanut itselleni yhtään mitään.

    Blemilistä en tiedä, en ainakaan koskaan ole nähnyt. Meillä syödään NANia, 12x200ml lava maksaa 5,50-6,50e suunnilleen. Yksi purkki siis jotakin 50senttiä öbaut. Isoissa purkeissa ostettuna lienee pikkiriikkisen halvempaa.

    VastaaPoista
  2. Höh, mulla oli viime bikinien ostosta ehtinyt olemaan jo noin kuutisen vuotta.. -.-

    NAN aiheutti meidän neidille aikamoisia vatsaongelmia, tuo Blemil on nyt korvikkeista kolmas - ja ehdottomasti paras tähän mennessä. En muista mikä meillä ihan ekana oli, mutta se NANin tapaan myös pisti vatsan toiminnan ihan väärille poluille.:/ Täytyy nyt koittaa löytää joku sopiva sieltäkin, vois olla hieman hankalaa pyytää aina jotain kaveria lähettämään täältä :D Täällä on hinnat 18-27€/iso purkki, riippuu ihan jo mistä ostaa. Blemiliä oon halvimmillaan nähnyt 19€, kalleimmillaan 24€/iso purkki

    VastaaPoista