tiistai 18. kesäkuuta 2013

Life happened

Tiistai 18.06.2013 ja jälleen kerran aurinko paistaa, Lea nauttii päiväunistaan ja Dzii tutkii työpaikkoja miehelleen. Olen onnellinen, yksinkertaisista asioista kiitollinen ja innolla odotan tulevaa. Elämä on kaunista, vaikka viime viikonloppuna kaapista ei enää löytynytkään vehnäjauhojen lisäksi kauheasti enempää. No, oli siellä puuroa. 

Huomenna on Jackin palaveri työkkärissä, ylihuomenna pääsen tapaamaan ystävää monen vuoden takaa. Yksi parhaista asioista Suomeen palaamisessa on juuri tämä, kun saa tutustua vanhoihin tuttuihin, kavereihin ja parhaisiin ystäviin uudelleen. Pikkuhiljaa alkaa valkenemaan, että kenen kanssa sitä nykyään on jotain yhteistä, kenen kanssa näin vanhempana ja ehkä hieman viisaampana haluaa viettää aikaa, kehen haluaa tutustua paremminkin ja kuka saa mut tänä päivänä kikattamaan. Olen onnekas, jopa kymmenen vuoden takaisen ystävyyssuhteen olen päässyt jälleen herättämään henkiin. Eilen tuo vanha leikkikaveri kävi meillä kylässä ja jätti meille herkkusuille porkkanakakun syötäväksi. Eikö se niin ollutkin, että tie vanhan ystävän sydämeen käy vatsan kautta? ;) Sama homma on niiden vanhojen tuttujen kanssa, joiden kanssa tuntuu nyt olevan paljon enemmän puhuttavaa ja yhteistä, kuin joskus vuosia sitten. Tutuista tullut kavereita, vaikkakin jotkut vanhoista kavereista ovat nykyään vain tuttuja. Musta se on silti aika hienoa, elämä muuttuu, asioita tapahtuu, life happens.

Nyt nauttimaan herkullisesta lounaasta(vai onko nyt päivällisaika?), nimittäin

uunimakkarasta ketsupilla, pippurisekoituksella ja Emmentalilla
riisistä sipulilla
galia melonista
ja jääkylmästä vedestä juomana


Kiittäen lukijoita lukemisesta,
Dzii

2 kommenttia:

  1. Hyvin kirjoitettu juttu ystävistä. Minullakin oli lapsena hyvä ystävä naapurissa, jonka kanssa olimme aina yhdessä. Ikävä kyllä aikuistuessa tiemme erkanivat ja olemme tavanneet ehkä kerran pari. Aika ikävääkin. Mukavaa juhannusta ja pidetään peukkuja, että uusi asunto ja työpaikka löytyy!

    VastaaPoista
  2. Kiitos peukuista! Eilen käytiin siellä työkkärin palaverissa ja ihan hyvinhän nämä asiat näyttää etenevän :)

    VastaaPoista