tiistai 26. huhtikuuta 2011

Bloggailua "ihan vaan suomenkielellä"

Heippa vaan sinne.

Eli mä oon Olga ja asun Barcelonassa. Takana on nyt reilu vuos täällä, ja Barcelonan sisällä oon muuttanut kerran. Asun kihlattuni ja kämppiksen kanssa rauhallisella alueella ja meidän kattoterassilla on lasten uima-allas. :)

Ihan alunperin oon Espoosta, mutta asunut vaikka missä paikoissa: Espoossa, Naantalissa, Eurajoella, Tampereella, Kuressaaressa Virossa, Toijalassa punkkaillut ihan niin paljon että asumiseksi sen kai vois myös laskea, Turussa sama homma... 13.4.2010 muutin tänne.

Mun arkeen kuuluu tällä hetkellä kesällä pidettävien häideni järjesteleminen, basson soittamisen opettelu, valokuvaaminen ja kirjoittelu, plus ihan vaan eläminen fiiliksellä. Valokuvaus ja kirjoittaminen on molemmat mun sydäntä lähellä vaikka toisinaan itelle se on sellasta kausihommaa. Rakastan ylikaiken sitä tunnetta kun huomaa ottaneensa upean valokuvan, varsinkin sillon kun tulee olo että ei tarvitse Photoshopilla tai muulla vastaavalla edes kontrastiin koskea, vaan se kuva on täydellinen juuri sellaisenaan. 

Tässä blogissa mä tulen kirjoittamaan häävalmisteluiden etenemisestä, arjesta Barcelonassa ja tietenkin musiikista. Mun kihlattuni on kitaristi, ja varmasti tulen täälläkin jauhamaan miehen bändin uudesta levystä ja kaikesta mikä siihen liittyy. Bändin nimi on Jacktürbo, genrenä rock. Tuossa sivussa mulla on yks kuva jonka oon napannut niiden tulevaa keikkaa varten. Laatu ei oo paras, Bändi on ollut olemassa kohta 3 vuotta, rumpali vaihtunut kerran ja nyt kesällä tulee ulos ensimmäinen virallinen levy. Jacktürbon alkuaikoina ilmestyi ensimmäinen levy, joka tosin oli vielä vähän epävirallista matskua. Studiolla ei levyä äänitetty vaan kaikki tehtiin lähinnä vain laulaja/kitaristin, Nortonin kämpillä. Tänä keväänä pojat pääsivät Madridiin kunnon studiolle äänittämään raakaversioita, ja soundi on todella hyvä. Ensimmäiseen levyyn verrattuna siitä tulee aivan LOISTAVA.

Mulla on olemassa myös valokuvausblogi, jonne kirjoitan aina silloin tällöin lähinnä englanninkielellä, mutta jokunen päivä sitten iski kauhea into alkaa kirjoittamaan ihan pelkästään suomeksi. Saa nähdä miten paljon enää sinne toiseen blogii kirjoittelen, mutta toivottavasti tänne saisin kirjoteltua uutta tekstiä vähintään pari kertaa viikossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti