maanantai 12. joulukuuta 2011

Päivii!

Mä oon ihan täpinöissäni, ens viikolla me lähetään miehen kanssa Suomeen lomailemaan! Jee, ei tätä ookkaa ootettu ku kuukausien päivät. Meidän lähtö on 22.12 aamulla, ja takas tänne Barcelonaan me tullaan vuoden 2012 puolella, 08.01. Kaupunkikohteina meillä tulee olemaan ainakin Helsinki(no daa, Helsinki-Vantaa kentälle laskeudutaanki), Espoo, Tammisaari, Skåldö, Veikkola, Tampere ja mahdollisesti myös Turun saaristossa kävästään. Eniten mä kyllä ootan jouluaattoa ja sen viettämistä mökillä Skåldössä. Niin ja Uudenvuoden viettoa samaisessa paikassa kaveriporukalla. :)


Tänään mä oon jo ehtinyt käymään (kirjoitetussa järjestyksessä!) pankissa, kirjastossa, luontaistuotekaupassa, ruokakaupassa, miehen kanssa lääkärivisiitillä(raukkaparka vilustunut oikeen kunnolla) ja kiinalaisessa putiikissa tekemässä löytöjä! Ruokakauppa- ja lääkärireissun välissä 
käytiin kotona kokkailemassa ja tankkaamassa. 


- Luontaistuotekaupasta mukaan lähti marjamyslipussi, suitsukepaketti(0,95€) ja eukalyptuksen lehtiä.


- Ruokakaupasta Nestea jääteetä, 1L Fantaa vastaavaa halvempaa limua(0,85€) KitKat suklaata, kilo sitruunoita(1,15€ valmiiksi pakattuna pussina), juustoa, 2 patonkia(0,65€kpl), chiliä ja litra laktoositonta maitoa(0,80€).


- Kiinalaisesta putiikista löydettiin mustavalkoinen Marilyn Monroe - täytettävä "saippuapullo"(mikä lie oikee nimi??) kylppäriin(1,50€), 3 mustavalkoista pöytätablettia(0,95€kpl), kahdet bokserit miehelle ja pitkät kalsarit (hihi, muru valmistautuu Suomen kylmyytee, n.3€), lämpimät sini-musta-valkoiset olosukat miehelle(itelleni ostettiin samanlaiset puna-musta-valkoiset pari päivää sitten, kivempi olla kotona kun on jalat lämpimät:)) ja hmm.. siinä se lista sit oliki! 


^Pistin hinnat niistä tuotteista jotka satun muistamaan, kuitteja en jaksa alkaa kaivamaan.


Nyt oonkin sitte kotona tekemättä sen kummempia, kuuntelen suomalaisia klassikoita ja mietin ruokaa(niinku aina).. Kohta vois vaihtaa olokuteet päälle, pilkkoa omenan ja mennä röhnöttää sängylle mutustelemaan vihreetäkin vihreempää omppua! Kauheesti ei onneks oo enää pakollisii tekemisii tälle päivälle, mitä nyt täytyy siskon tänne jääneet tavarat kattoo ja pakata valmiiks ne mitkä pitäis Ainakin saada mahtumaa meidän matkatavaroihin(niitä siskon tavaroita ei oo ihan vähäsen täällä..), ehkä koittaa opiskella espanjaa taas hippusen ja katella miehen kanssa jos löydettäis potentiaalisia paikkoja minne se vois lähetellä uutta päiviteltyä CV:tään.


Nyt alko nälkä kurnimaan ja taitaa viedä voiton tuo jääkaapille matkaaminen, palataan siis taas toiste. Luultavimmin huomenna :)


Dzii
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti