perjantai 20. heinäkuuta 2012

Life is beautiful

Tämän päivän piristäjä oli aivan ihana kommentti eräässä postauksessani. Tulin samantien vähintäänkin super iloiseksi, kun luin uunituoreen lukijani positiivista viestiä. Kiitos!

Tällä viikolla me ollaan oltu laiskoja. Me ollaan nyt monta viikkoa tehty ainakin jotain joka päivä, mutta tällä viikolla ei olla mitään saatu aikaiseksi. Tällä viikolla ollaan vain nautittu elämästä. ♥ Huomenna onkin taas luvassa käynti Registro Civilissä, saadaan todistus yli vuoden kestäneestä avioliitosta. Sitten onkin taas viikonloppu ja lupa rentoutua!

Eilen oli ihana päivä. Me saatiin vieraita ja miekkonen kokkasi tooodella hyvää salaattia. Rakas kokkini pisti salaattiin fetajuustoa, kirsikkatomaatteja, pinaatinlehtiä, kinkkua, salaatinlehtiä, mausteita ja tietenkin oliiviöljyä. Salaatin kanssa meillä oli lähikaupan kinkku-juusto valmispizzaa, ja juomana jääteetä. Nams!!

Illalla mä tapasin muutaman kaverin Ravalissa ja lähdettiin Barcelonetaan terassille. Hetki siinä istuttiin ja puhuttiin kaikesta maan ja taivaan väliltä. Kello taisi olla hieman yli puolenyön kun päätettiin siirtyä jonnekin muualle. Loppujen lopuksi päädyttiin Brasiliaisiin bileisiin ja oh boys, kuinka paljon tuli tanssittua! Sisäänpääsy tingittiin 6€:stä 5€:en ja meininki oli kyllä joka pennin arvoista! Oli ihanaa livemusiikkia, hikistä tanssia ja paljon rakkautta yhdellä vaatimattomalla klubilla. Ahhhhh.. Kertakaikkiaan aivan ihana päivä, ilta JA yö.   Kotiin tulin taksilla joskus puoli kolmen jälkeen, jalat aivan rättipoikkiväsyneinä ja hieman huppelissa.. Hups. :) Ei vanha enää jaksa aamuun asti..

jaja
18.07.2012 Oh my, the way my man cooks! / © Dzii
P1010997
18.07.2012 Mami's night out! feat dear Mojito / © Dzii
P1011001
19.07.2012 LECHEEEEEEEEEE!! / © Dzii
Dzii


12 kommenttia:

  1. Ihana tukka teidän prinsessalla <3

    Täällä yksi lukija joka hyvin harvoin kommentoi mutta luen kyllä kaikki postauksen mielenkiinnolla ja tykkään :)

    VastaaPoista
  2. Hih, sillä oli jo syntyessä hirmusen paljon tuota.:)
    Kiitos mukavasta kommentista, kiva kun laitoit viestiä! Ei se viestien määrä, vaan laatu. ;)

    VastaaPoista
  3. http://thread-of-the-life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Oww, ihana pikkunen :). Blogisi vaikuttaa muutenkin mielenkiintoiselta ja erilaiselta kuin muut tsiikailemani blogit. :)

    VastaaPoista
  5. söpö pikkunen! :)
    http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. ihana toi vika kuva :---)

    http://sssannin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ihana pikkunen (: Kivan olone blogi tää

    http://lottassecretlife.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Taisi pienelle iskeä känkkäränkkä? :D Hirmu suloinen lapsi!

    VastaaPoista
  9. Onpa kivan oloinen blogi! Pitää selailla vielä pidemmällekin, mutta vaikuttaa hyvältä! Aina kiva lukea muiden ulkomailla asustajien kokemuksia :)

    VastaaPoista
  10. noora - näinpä juuri!:D
    Kiitos Ansku!

    VastaaPoista