lauantai 29. joulukuuta 2012

Hou, hou, hou ja HAPPY NEW YEAR!

Heipsan! Joulu meni ja uusivuosi lähestyy uhkaavasti! 
Jouluaatto oli aivan loistava. Aamulla lähdettiin ensin rannalle, jossa nautittiin merestä ja auringosta vajaat kolmisen tuntia. Rannalta takaisin kotiin, skypettelin hetken oman perheeni kanssa ja siitä shoppailemaan ruokakauppaan ja Jackin siskon luokse tekemään jouluruokia.
Takaisin kotiin saavuttiin valmiiden ruokien kera hieman yli yhdeksältä illalla. Lahjat avattiin kymmeneltä ja tunnelma oli aivan loistava. Meitä oli täällä Jackin perheen lisäksi Eddy, joka on Jackin pikkusiskon mies - ja tulevan lapsen isä. Ruokaa oli yllinkyllin ja vielä eilen syötiin aattoillalta jääneitä sapuskoja. 

Joulupäivä oli aivan kuin joulupäivän pitäisikin olla - rauhallinen ja lähes täysin toimeton. Iltaan asti mä vaan makailin makkarissa Lean kanssa, söin suklaakakkua ja katottiin Law and Orderia telkkarista. Illalla saatiin vieraita Caracasista ja sitä seuraava päivä pidettiin yhdessä grillibileistä nauttien meidän etupihalla.  Ruokaa tuli jälleen kerran kunnon määrät - oli niin täytettyjä paprikoita, chorizoja, kanaa, pihvejä, grillattua tomaattia, maissia, kuin kunnon salaattejakin - ei voinut olla tulematta täysin täyteen, kun aterian aloittaessa ei pystynyt enää lopettamaan. :')

Lea ja uusi unilelu. :) / © Dzii

Eilen saapui miehen kaveri perheineen lomalle tänne saarelle, tänään meidän olisi tarkoitus tehdä jotain yhdessä. Eilinen meni neljän seinän sisällä Leaa paijjaillessa. Poloinen on ollut viimeiset 2 päivää hieman kipeänä, ja edellispäivänä lähdettiinkin sairaalassa käymään. Lääkitys on nyt ja Lea tuntuu voivan jo paljon paremmin - mutta kyllä pienen vauvan kipeily aina pelästyttää. Onneksi Lea on koko ajan ollut suhteellisen virkeä ja leikkinyt leluilla ihan yhtä innostuneesti kuin normaalistikin. Äsken kuului makkarista neitosen yskintää.. Kohta on taas neidin lääkkeiden aika - nyt mä menen kokkailemaan sille aamupalaa. :)

Dzii

2 kommenttia: