lauantai 22. joulukuuta 2012

Shoppailua, shoppailua, shoppailua..

Täällä taas! Eilen oltiin Jackin kanssa kahdestaan shoppailemassa joululahjoja. Löydettiin yhtä sun toista ja Jackille kiva raidallinen t-paita. Shoppailun huumassa löysin vielä itselleni ihanan mekon, joka ikävä kyllä oli hieman liian kallis eiliselle budjetille. Paikallista valuuttaa hintaa oli 400, euroina se olisi noin 70. Tänään olisi tarkoitus käydä hakemassa se ja uutenavuotena aion nauttia illasta se päälläni. Mekon löytyessä syntyi pieni "ongelma" - nyt täytyy nimittäin löytää sopivat kengätkin!

Shoppailusta on muutenkin tullut aikalailla viikottainen ohjelmanumero. Itselleni olen täällä ollessa löytänyt..
Kolmet housut, shortsit, 2 t-paitaa, 3 toppia, laukun, kulmakynän, pitkähihaisen, kahdet kengät ja kaikenlaisia kosteusvoiteita ja ihonkuorintatuotteita.


Kuva täältä

Ps. Yllä olevassa kuvassa näkyy Lean joululahja! Näin kuvailee Amazon.com tuota kaunista merihevosta:

  • When cuddled the belly gently glows and plays over 5 minutes of music and ocean sounds
  • The music is comprised of 8 gentle lullabies and classical selections along with soothing sounds of the sea (2 ocean tracks)
  • After 5 minutes the sounds and lights will gently fade out so as not to disturb baby
  • Power and volume control for quiet play
  • Ships in Certified Frustration-Free Packaging
  • Lullabies Included are Minuet in G,Twinkle Twinkle, Ode to Joy, Golden Slumbers, Jesu Joy, Sleep Baby Sleep, Canon in D, Frere Jacques

21.12.2012 klo 17.00
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Huomenia! Tai no, päiviä.. Täällä kello on juuri ja juuri yksitoista, Suomessa se on jo reippaasti yli neljä päivällä. Eilen käytiin Lean, Jackin siskojen, äidin ja siskonpojan kanssa kiertelemässä kahta uutta ostoskeskusta. Ostoksia tuli taas tehtyä liikkeessä kuin liikkeessä.. Mm. Jackin pikkusisko osti keväällä syntyvälle vauvalleen vaunut ja mä sain ihanan edellispäivänä löytäneeni mekon. Molemmista ostoskeskuksista löytyi joulupukki ja tonttuja, joiden kanssa haluttaessa pääsi kuvaan. Mekin käytiin fiilistelemässä joulua, ja sain nappastua pari aika komeaa kuvaa Jackista ja Leasta yhdessä joulupukin kanssa. 

Shoppailun voi ottaa melkein urheilustakin. Edellispäivänäkin käveltiin neljä tuntia metsästäen joululahjoja - ilman mitään varsinaisia ruokailutaukoja. Puolessavälissä reissua ostettiin kahden pallon jäätelö, ja syötiin sekin samalla kävellessä. 

Tänään on lauantai 22.12.2012, huomenna jo aatonaatto. Tällä hetkellä mulla on työvuoro meneillään, mutta sen jälkeen tarkoituksena olisi mennä ensin ulos nauttimaan auringosta, siitä sitten ostamaan porkkanalaatikkoa ja rosollia varten ainekset. Huomenna meen Jackin isosiskon luokse kokkailemaan suomalaista joulusapuskaa. Kovasti houkuttelisi ostaa myös viinipullo sitä varten..

Ps. Oon ihastunut! Käytiin eilen Missha-nimisessä kosmetiikkaliikkessä, josta löytyi ihan superisti kaikkea kivaa kohtuuhinnoilla. Ostin yllä olevissa kuvissa(kuvat täältä) näkyvän vaaleanpunaisen Procure Hair Perfume Mistin. Aivan ihana tuoksu ja UV-suoja hiuksille. Hintaa oli paikallisesti 40 bolivaria, eli 7,04€. 

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti