tiistai 26. maaliskuuta 2013

Hrrrr...

... Kylmä! Mittaria en omista mutta vähintään 30 astetta kylmempää kuin rannalla jossa viime viikolla nautin auringosta.

Viime viikko meni hujahtaen, eikä bloggaukselle jäänyt ollenkaan aikaa. Nytkään en voi laittaa viimeisiä reissukuvia, koska mulla on taas tuttu "USB-johto kateissa" kriisi meneillään. Kaikki kolme kuitenkin olemme ehjinä, Suomessa ja OMASSA KODISSAMME. Teini-ikäisenä vietin hyvin paljon aikaa Turun seudulla, mutta en koskaan ajatellut tänne muuttavani. Mulla oli aina muita suunnitelmia. Tänne en halunnut jäädä.

Täällä nyt sitten ollaan, puolisen tuntia sitten kävin jättämässä muuttoilmoituksen. Aikaisemmin päivällä sain täytetyn ja allekirjoitetun vuokrasopimuksen ja maksoin jo osan ensi kuun vuokrasta. Keskustassakin ehdittiin piipahtaa, Jack sai itselleen uudet kielet yhteen kitaroistaan. Vielä Venezuelassa ollessamme tilasin tuolle uuden ja hienon kolmen kitaran kitaratelineen, senkin pitäisi nyt sitten saapua ihan näinä päivinä. :) 

Musta on todella virkistävää olla Suomessa, eikä ainakaan vielä tee yhtään mieli muuttaa mihinkään muualle. Nyt kun ensimmäiset asiat (vuokrasopimus, muuttoilmoitus..) ollaan saatu suoritettua, koittaa vaihe numero kaksi(2). Ensi viikolla lähdetään pistämään Jackin oleskelulupajuttuja eteenpäin. Meitä molempia varten on pino papereita täytettäväksi, miehelle hakijana ja itselleni hakijan puolisona. Sen lisäksi tarvitaan mm. nassukuvia Jackista ja molempien passeista kopiot. Pikkuhiljaa rullat lähtevät pyörimään.. Käsittelyyn sitten voikin mennä jopa kuukausiakin, hyvällä lykyllä hoituu kuitenkin jo viikoissa.


Kuva

Ps. USB-johdon löysin juuri äskettäin, eli kuvia tulossa taas piakkoin.

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti