torstai 9. kesäkuuta 2011

Dzii: Morsian

Nyt on sitte hääohjelma suurinpiirtein VALMIS! 

15.7.2011

klo 12:00 alkaa hääseremonia, joka on lyhyesti ja ytimekkäästi noin viidentoista minuutin pituinen. Mies joka meidät tulee julistamaan aviopariksi, puhuu puheessaan sormuksien ja avioliiton merkityksestä. Vielä ei olla kyseistä miestä tavattu, mutta kuulemma todella koskettava ja pidetty lyhyt seremonia. Seremonia tietenkin espanjaksi, "tahdon" sijasta sanon "acepto". Seremonian jälkeen suunta kohti vajaan kahden kilometrin päässä olevalle rannalle, jossa sitten nautitaan shamppanjalasilliset ja vietetään jokunen tovi nauttimassa auringosta ja toistemme seurasta. 
Seuraavana etappina on meidän asunto, jonne lähetään autoilla kurvailemaan n. 30min matka. Tarkoituksena olisi, että minä, muru, äiti ja kummitäti mennään autokyydillä edeltä, muut tulevat takseilla. Suurin osa päivästä meneekin sitten meidän kämpillä musiikin, ruoan ja juomien merkeissä. Iltaohjelma katsotaan fiiliksen mukaan, kenties tanssilattia kutsuu illan mittaan humaltunutta hääseuruetta, tai sitten vain lasilliselle johonkin kivaan baariin. Pienimuotoiset häät ilman ylimääräistä häslinkiä, kauniin päivän viettämistä ystävien ja perheenjäsenien kanssa. Tulee muuten olemaan ensimmäinen kerta kun mun äiti tänne tulee, pistää tosi onnelliseks saada se vihdoinkin tutustumaan mun mieheen, näkemään missä nykyään asun ja ehkä se itsekin vielä ihastuu Barcelonaan.

Häistä seuraavana päivänä juhlat jatkuvat Jacktürbon keikalla. Keikkapaikka on suht iso klubi, jonne vieraat, lukuunottamatta äitiä ja kummitätiä, maksavat 5 euroa sisään. Shotit yhdessä ja Jacktürbo lavalle, häät jatkuvat rokaten!


Faktat joista ei vielä ole varmuutta

  • Mihin majoitutaan murun kanssa hääyöksi
  • Kuinka monta vierasta tulee ( pyysin varmistamaan tulemisen 14.6 mennessä )
  • Ketkä 2 tulevat olemaan todistajat seremoniassa ( Isosiskoni nyt varmuudella jo toinen )
  • Kuka tuo Suomesta Salmiakkikossua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti