sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

RaNdoM YouTuBe

Eli ideana on, että kirjaudun Youtube-tiliini, menen suosikkeihin ja pistän sieltä 5 videota tänne. Uusimmasta alkaen ja otan joka kolmannen biisin. Näillä mennään:

1. The Foundations - Build Me Up Buttercup
2. Gabriel Mintz - Safeway (Live on KEXP)
3. Seppo Paarma - Älä Luovuta
4. Advice for the Ladies :)

5. AC/DC - Ride On 1. Build Me Up Buttercup löytyy suosikeista, kiitos Veeraneidin.  Sillon ku Veera oli täällä lomalla, se pisti ton soimaan eräänä juomailtana täällä kämpillä, ite halusin sitte tallentaa muistona :) Laulettiin tota yhessä, muistaakseni ei sentään tanssittu. Niin ja soi yhellä klubillakin tuo sillon ku Veera oli täällä!
 2. Gabriel Mintz on ihan uskomattoman hyvä, ei-niin-tunnettu artisti jenkeistä. Tsekatkaa ihmeessä. Tuo kyseinen biisi on murun yks lemppareista.
 3. Seppo Paarman "Älä Luovuta" on kans Veeran ansiosta listoilla. Sillon ku neiti oli täällä, niin näytin sille vanhoja biisejä mitä oon joskus soittanut ihan fiiliksillä. Toi on yksi niistä. (multa löytyy itseasiassa tuo koko levy, en ollu kuunnellu muutamaan vuoteen nyt ollenkaan ennen ku Veeralle taas näytin..)
 4. Advice For The Ladies! En muista miten mä ton löysin, mut tykkään ton tytön videoista.
 5. ! Tykkään kyseisestä bändistä, Ride On on yks AC/DC:n parhaimmista.


4 kommenttia:

 1. Voi vitsit ois kiva asuu ulkomailla :)

  VastaaPoista
 2. Ulkomailla asuminen on ihan yhtä kivaa ja hauskaa mutta samalla myös yhtä vaikeaa ja tylsää kuin Suomessa asuminenkin :)

  VastaaPoista
 3. joo, on se kyl viel hankalempaakin, kuin omassa kotimaassa asuminen. Vieras kieli, ei voi vaan paeta vanhojen ystävien luo kun siltä tuntuu ja monesta muustakin syystä:)

  VastaaPoista