perjantai 15. kesäkuuta 2012

love

Rakkautta on rakastaa, rakkautta on auttaa toista kasvamaan. Meidän neiti, yhden kuukauden ja seitsemän päivän ikäisenä, painaa 3795g ja on 55cm pitkä. Pituutta on tullut 8cm, painoa melkein yhden kilon verran. 
Kai me jotain tehdään oikein, kun neuvolassa sanottiin Lean olevan "täydellinen" ja "kasvaa lentäen".

Viime päivät on taas mennyt vanhojen aikojen kunniaksia kattoterassilla löhöten, Leakin päässyt terassista nauttimaan turvallisesti varjossa köllötellen. Tänään mä paloin ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen.

No mitäs muuta? Tänään mulla on taas omaa vapaata. Treffaan erään ranskalaisen kaverini keskustassa, mennään viinilasilliselle ja siitä tuttujeni keikalle. Valkoviiniä ja syvällisiä keskusteluja odotellessa täytyy kohta alkaa lypselemään maitoa pulloon. Rakas ja maailman komein aviomieheni jää neidin kanssa kotiin, huomenna taas on herran vuoro käydä tuulettumassa. Sitä pyydettiin Vacilon Projectin treeneihin, ja mahdollisesti tulevalle keikalle soittamaan yhdessä kyseisen bändin kanssa. Kyseessä on siis miehen kavereiden bändi, jossa 2/3 on  venezuelalaisia. Youtubesta löytyy luultavimmin jos sieltä tsekkaa.. :) Nyt mä nautin klassisen musiikin tuomasta rauhallisuudesta ja soitan isosiskolleni, nyt kun Lea on toistaiseksi unimaailmoissa. Palaamisiin!


lea2
© Dzii

Dzii

2 kommenttia: