tiistai 26. kesäkuuta 2012

tanto tiempo

lea2
Kylvyn jälkeen kattoterassille - neitiä ei naurattanut!

Perjantaina meidän neiti pääsi nauttimaan elämänsä ensimmäisestä kylvystä. Ostettiin kiinalaisesta sekatavarakaupasta muovinen amme ja sijoitettiin se olohuoneen lattialle pyyhkeiden päälle. Ei tuo neiti kauheasti innostunut,sen mieleen on enemmänkin lämpimät suihkut kuin poloiselle täysin uudet ja hurjat kylpyhetket.

leamuruseni
Neiti tutkimusmatkailija valmiina seikkailuihin.
nortis
San Juan 2012 / Juhannus 2012
  Me ostettiin viime talvena neitiä odotellessa sille tollanen vaaleanpunainen hattu, jota Lea sitten käyttikin ekaa kertaa nyt viime viikonlopun aikana. Vielä on hitusen iso, mutta tosi hyvä paahtavan aurinkoisina päivinä. Niitä on muuten nyt ollut ihan kaikille jakaa.

Juhannusta juhlittiin miehen kanssa meidän omalla kattoterassilla. Lea nukahti yhdeltätoista ja nukkuikin jatkuvasti pamahtelevista raketeista huolimatta koko yön läpi, aina aamukuuteen asti. Sillä välin me nautittiin toisistamme, syötiin kirsikoita ja puhuttiin vaikka mistä.

minitoy
Haukotus
raketit2
San Juan 2012 / Juhannus 2012
lea3
Rock on, baby!
lea1
Kauppareissulla väsytti.
Tuolta Lea näyttää jokaisella kauppareissulla. Saattaa meidän rappukäytävän portaita alas mennessä vielä kiljua kurkku suorana, mutta kun sen laskee alakerrassa rattaisiin, niin yhtäkkiä Lea onkin niiin hiljaa ja nätisti. 

 Näihin päiviin on mahtunut monen monta haukotusta, niin Lean kuin mun ja miehenkin. Aurinko on paahtanut päivästä toiseen ja kaikenlaista puuhailtavaa ollut. Juhannus ja ympäri kaupunkia pamahtelevat raketitkin! Mä ikuistin muutamat meidän terassilla. 

Tänään mulla on luvassa vierailu Suomen kunniapääkonsulaatissa.


Lea nukahti muutama minuutti sitten tätä kuunnellessa^. Viikonloppuna sain muuten taas aloitettua uuden biisiprojektin - näin about vuoden tauon jälkeen. Viime alusta loppuun asti valmis biisi taisi valmistua 2011 Kesäkuussa, muistan touhuilleeni häävalmisteluiden parissa samaan aikaan. Nyt puuhailen ton projektin parissa aina kun pystyn, nyt on vasta ensimmäiset 20s hiottu valmiiksi. Tässä teille muuten yksi aivan loistava biisi, jota soitatettiin Jackin kanssa kesällä 2010 ihan vaan 24/7:Dzii

2 kommenttia:

  1. Tossa 'Rock on' kuvassa Lea on ihan sun näköses! Sen verran mitä näistä kuvista oon sua nähny :)

    VastaaPoista