tiistai 11. syyskuuta 2012

Doddii!

Pitkästä aikaa hyviä uutisia KELAlta! Tällä viikolla pitäisi olla rahat tilillä - puhelimessa olleen naisen mukaan parin päivän päästä.

Tänään käytiin neuvolassa. Meni tosi hyvin, Leaa väänneltiin ja käänneltiin, kunnes lääkäri totesi neidin olevan täysin kunnossa. Tiesinhä mä sen. :) Painoa on nyt 4kk3pv ikäisellä neidillämme 6kg250g, pituutta 64cm.
Lea sai yhden rokotuksista ja torstaina mennään otattamaan jäykkäkouristus vielä kertaalleen. Espanjassa se annettiin Lealle kahden kuukauden ikäisenä.

Huomiselle mulla ei vielä ole mitään suunnitelmia, mutta rahojen tullessa tämä perhe lähtee pienoiselle shoppailureissulle. Joo, varallista on kivaa leikkiä! Tarkoituksena olisi löytää miehelle kengät, housut ja varata vielä parturille aika. Ite en tarvitse mitään, mutta Lealle koitetaan löytää jokin sopiva kylvetys amme. Nyt neitonen nukkuu sikeästi, ite juttelen Kanadassa asuvan kaverini kanssa Skypessä ja kohta ajateltiin kattoa jokin leffa miehen kanssa.

Käytiin taas tänään Tapiolan kirjastossa, mukaan lähti:
Hyvästi Bahana ja The Harder They Come leffat, Fender Stratocaster DVD, jolla mies saa treenata kitaransa kanssa, The Definitive Kiss Collection boksi(dvd:itä ja kirja ilmeisesti) + Ozzy Osbourne The Ozzman Cometh kirja. Kyllä me näillä taas hetki pärjätään. :) Noiden lisäksi kirjaston löytökorista nappasin mukaani keittokirjan ja Lainakengissä pokkarin.

Siinä on meidän entinen naapuri, ihana Park Güell, josta tuo videon kuvaus lähtee.. Siellä on niiin kivat maisemat.

Kauniita unia toivottelee

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti