perjantai 7. syyskuuta 2012

Here I am, Turku!

Turkuun saavuttiin eilen illalla, ihan ensimmäisenä etappina oli Brahen Kellari. Jackin, äitini, Lean ja siskoni kaverin kanssa tavattiin Brahen edessä ja itselleni täysin yllätyksenä mentiinkin syömään. Otin oikein hyvää kermaista savuporokeittoa. Juomana meille tarjoiltiin kivennäisvettä, punaviiniä ja ihan alkuun miehelle ja siskon kaverille oluet, itelleni ja äidille kolat. Maukasta keittoa ja loppuseuruekin näytti nauttivan aterioistaan oikein paljon. Ihanan hassu täysin ilmainen yllätys. Kiitos aterioiden tarjoajalle!

Eilen illalla Lea nukahti todella nopeasti matkasänkyynsä, ja tämä neiti päätti korkata vajaan halpisviinipullon. Join lasillisen viiniä, söin tummaa Maya-suklaata ja tuijotin telkkaria. 
Jack ei viineistä välitä, se vaan soitteli kitarallaan makuuhuoneen puolella. Ollaan nyt oltu tässä mun siskon luona, mutta sisko itse ollut muualla. Eilen yöllä se tuli käymään parin kaverinsa kanssa. 

Me saatiin siskon kanssa joku kuningasidea ja jätettiin sen miespuoliset kaverit tänne Jackin kanssa ja juostiin Pikku Torreen yhdelle. Juotiin nopeesti Pingviinit, siitä DailyNewsiin tupakkaa ostamaan ja jämähdettiin vielä pikaiset Mariannet juomaan. Koko reissuun meni varmaan noin 45min. Siihen mahtui aika hyvät keskustelut.
Kotona sitten höpistiin hetki jos toinenkin, kunnes sisko lähti taas muualle. Kohta sen pitäisi soittaa - edessä on rankka shoppauspäivä! Toivotaan ettei iske mikään rankka kaatosade.. 

Mulla oli taas ollut ihan super ikävä siskooni. Maailman parhaat Barcelona-muistot koin sen kanssa. Jopa naimisiinmenon, kun olihan sekin meidän häitä juhlistamassa. Se olikin mun elämäni paras päivä. Ihan täydellinen. :)

Ps.. Arvatkaa keillä on lentoliput talvilomalle Margarita saarelle?;)
Marraskuussa lähtö!

Dzii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti