maanantai 10. syyskuuta 2012

Lomafiilistelyä!

Kaiken kuran keskellä paistaa aurinko. Ainakin joskus. 
Mä en malta odottaa meidän talvilomaa! Vielä pari hassua kuukautta.. Tai siis enää. :)

Kuvafiilistelyä:
Kuvat Googlen kuvahausta ja täältä.


Täältä myös löytyy ihan kivoja fotoja:
............................................................................................
Yöpyminen
Margaritalla majoitutaan mieheni äidin talossa, jossa asuu tällä hetkellä myös mieheni raskaana oleva pikkusisko. Hyvällä lykyllä lapsi ehtii syntyä kun me ollaan siellä. :) Joinakin viikonloppuina mennään varmasti miehen isosiskon luokse.Kaikki heistä asuvat Porlamarissa. 
Ajanvietto
Mitä mä itse odotan eniten? Ehkä niitä rantoja, loistavia valokuvauskohteita ja shoppailua. 
Nyt tehdään parhaamme, että saadaan hyvin lomarahaa kerättyä, ettei tarvitse kauhean montaa kertaa siirtää rahoja Suomesta Venezuelaan sitten jälkikäteen. Aina parempi ottaa käteistä - ja nimenomaan euroja, paikanpäälle. Let's see, what happens.
Odotuksia
Odotan montaakin asiaa.. Mua jännittää miehen perheen tapaaminen ihan hirveästi. Sen äidin kanssa oon puhelimessa rupatellut, mutta siskojen ja siskonpojan kanssa vain Facebookin kautta. Castellanonikin varmasti kehittyy siellä, kun englantia ei kuulemma siellä pahemmin puhuta. Täytyy ottaa suomi-espanja sanakirja mukaan! Vaatteita en ajatellut pahemmin ottaa mukaan, vaan siellä sitten käydä oikein kunnolla shoppailemassa.
Valmistautuminen
Liput on.
Rahaa pitäisi koittaa säästellä.
Mukaan pakollisten lisäksi ajattelin ottaa parit shortsit, hameita ja pari paitaa. Tietokoneen, kameran ja päivän kestävälle lentomatkalle lukemista. Lealle vaatteita, vaippoja, tuttipullo, matkaruoat, pari lelua, leikkimatto ja peitto. 
Miehen luulen ottavan ainakin yhden sähkökitaroistaan, perusvaatteita ja ehkä muutaman Jacktürbo-levyn. 
Tuliaisia on pakko viedä. :)

Matkaa odotellen,
Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti