maanantai 10. syyskuuta 2012

Sinkkuelämää ja haaveilua

Ei ihan kirjaimellisesti kuitenkaan.

Jack on nukkumassa Lean kanssa, mä puuhailen tän koneen kanssa vielä hetken ja menen sitten itsekin nukkumaan. Telkkari pyörii taustalla, tällä hetkellä Sinkkuelämää jaksojen välissä näytettäviä mainoksia. Kohta lähtee seuraava jakso pyörimään. Kanavana mulla on LIV.

Tänään me käytiin juhlistamassa mun veljeni synttäreitä. Mentiin mieheni, äitini, Lean ja veljeni kanssa Casa Maressa aterioimassa. Itse nautin pizzasta, Jack pekonihampurilaisesta, äitini vuohenjuustosalaatista ja veli tuttuun tapaan kunnon pihvistä. Hyvät sapuskat, nams nams.

Casa Maresta jatkettiin matkaa Tarjoustaloon(olikohan nyt oikee nimi..) Espooseen ja löydettiin Lealle oikein lämpönen ja pehmoinen ulkoilubody. Hintaa oli 15€, värinä tietenkin pinkki. Tuon lisäksi matkaan lähti muutaman euron henkarisetti(10kpl), ja samassa rakennuksessa olevalta itsepalvelu-kirppikseltä löysin kirjan lisäksi leffan. kirja 2€, leffa 4€. Noista voisin laittaa kuvia, kunhan muistan. Niin tosiaan! Nyt on uusi kamera matkalla tänne.

KELA on sotkenut kaikki kuviot aivan täysin, ei vanhempainpäivärahaa näy jonkun maksueston takia(???) ja ilman sitä elämä tulee olemaan aika hankalaa.. Viime viikolla olisi pitänyt rahat olla tilillä, nyt lupasivat sitten kahden päivän sisällä soitella, kunhan selvittävät miksi ei rahat nyt siirry oikeaan osoitteeseen. Jälkitarkatuslaput jne. oon kyllä toimittanut, ja puhunut monesti puhelimessa (+käynyt KELAn toimistossa) miljoona kertaa...... Joka kerralla on mulle sanottu, että kaikki näyttäisi olevan ihan O.K.

Välillä musta tuntuu, että huono onni on takertunut meihin, ja että tästä lähtien elämä on vain alamäkeä.. Onneksi Lea on ihana ja terve, iloinen ja puhelias neitonen. <3


Tällainen kamera on tulossa:

Tuollainen mulla oli aikaisemminkin, kunnes se oikein hienotunteisesti multa pöllittiin.
Aamulla neuvolaan! Kauniita unia.
Dzii.


2 kommenttia:

  1. PowerShotit on parhaita! Harkitsin tuota samaa mallia, koska siinä on tuo optinen etsin, mutta päädyin kumminkin ostamaan A3200:n ja olen aika ihastunut siihen, tykkään kuvien laadusta tosi paljon! Vanhakin kamera oli PowerShot A470 vuodelta ja vaikka se toimii edelleen, halusin silti vaihtaa uudempaan akkukäyttöseen malliin.

    VastaaPoista
  2. Joo Powershotit kunniaan.. <3
    Mun eka Powershotti oli joku jonka numeroo en sitte millää nyt muista, mut siskon A60:llä leikin kovasti joskus! Siitäkin on tosiaan se 5v vähintään.. :)

    VastaaPoista