lauantai 24. marraskuuta 2012

Terveisiä paratiisista!

Perille saavuttiin paikallista aikaa noin kello yhdeksän tiistai-iltana. Matka oli aivan järkyttävä, mutta kaikki se odottaminen ja selkäkipujen kanssa voivottelu oli todellakin sen arvoista! Vaikka vasta saavuttiinkin, ollaan ehditty puuhailemaan jo vaikka mitä. Keskiviikkona aamupäivällä mä onnistuin rikkomaan selkäni Lean kanssa touhutessa, ja suihkussa ollessani onnistuin pahentamaan kipua liikkuessani liian nopeasti. Seuraavat tunnit makasinkin puolikuolleena sängyssä, pystymättä liikuttamaan edes jalkojani. Ihan hirveä kipu!

Samaisena keskiviikkona illemmalla päätettiin lähteä yhtä paikallista ostoskeskusta tarkastamaan, ja löysinkin itselleni kivat mustat sandaalit. Torstaina käytiin ruokakaupassa, toisessa ostoskeskuksessa ja löysinkin hieman vaatteita itselleni. Tänään vietettiin päivä aivan uskomattoman upealla rannalla, nauttien ihanasta merivedestä ja loistavasta seurasta. Reissussa oli mukana meidän lisäksi mieheni äiti ja siskonpoika. Hauskaa oli!

Kuvia en vielä pysty laittamaan, huomenna mennään ostamaan kameralle johto. Niin ja kuvia varten ulkoinen kovalevy mun käyttööni. Nyt takaisin nauttimaan illasta, kohta on luvassa illallinen. Kello näyttää tällä hetkellä 20:14.

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti