perjantai 18. tammikuuta 2013

REISSUPÄIVÄKIRJA / Momentos Kodak Part 1 (vuosi 2013)

Joku tässä bloggerissa nyt mättää, kun en oo päässyt blogiini moneen päivään. En siis näkemään blogiani, enkä esikatselemaan postauksia. Välillä toimii sekunnin ja sitten taas ei.. Nyt tää näyttäisi taas hetkellisesti toimivan, joten tässä muutaman päivän takainen postaus;

January 2013

jack
On the beach with Jack 
lealove
Lea-parka hyttysten uhri. :( 
grilli
Valojen taikaa

grilli2
Definitely getting hot in there 
leadriving1
Lea our personal driver driving with the doors open
learuoka
Super Lea fighting against evil spoon
rantatyypit
Strangers on the beach
lleaguitar
Super Lea playing the guitar with daddy
 Tänään Lea sai ensimmmäisen cd-levynsä! "Babies Go Beatles" ! 
Tuolla lähimmässä ostoskeskuksessa on eräs vaatimaton levykauppa, jossa cd:t on lajiteltu lähinnä vain englanninkielisiin ja espanjankielisiin. Ei siis minkäänlaista aakkosjärjestelmää tai muuta, siellä piti vaan penkoa kaikki läpi. Samalla reissulla löysin itelleni alusvaatteita La Senzasta ja uuden lompakon yhdestä kivasta pikkuputiikista. Jackille ostettiin aurinkolasit ja läppäriin uusi akku. Päivän hyvänä tekona ostettiin Jackin äidillekin uusi lompakko - samanlainen kuin omani, mutta eri värisenä. 

Eilenkin oli muuten shoppailupäivä! Löysin pari Vansin paitaa superhalvalla, euroissa noin 10€/kpl. Paitojen lisäksi ostettiin vihdoin se kauan kaivattu muistitikku! Nyt on sitten kuville oma paikkansa ja saan tännekin pistettyä niitä paljon helpommin. Vihdoin!

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti