sunnuntai 6. tammikuuta 2013

REISSUPÄIVÄKIRJA / Tequeños con frescolita! (vuosi 2013)

Iltoja vaan sinnekin! Arvatkaa kenellä on taas aivan järkyttävät alavatsakivut? No Dziilläpä tietenkin..
Maanantaina lääkäriin, mua hieman pelottaa, että jokin on nyt hieman pielessä. Kivut ovat täysin samanlaisia kuin mulla oli reissun alkuvaiheessa, ja taas viimeisen parin päivän aikana oon onnistunut laihtumaan - mikään kun ei pysy sisällä niin aika helposti sitä alkaa kuihtumaankin. Viime kerralla kesti vajaan viikon, nyt on taas jo useamman päivän ollut. Välillä tuntuu, että tästä ei kyllä enää selvitä, kun alkaa kipukohtauksen yllättäessä heikottamaankin. Elämä on ihanaa. -.-
^Kirjoitettu lauantaina 05.01.2013. Samana päivänä sain apteekista helpotusta tuskiini, nyt jo melkein normaali olo - luojan kiitos!^

Aika menee ihan hirveen nopeesti. Nyt on sunnuntai, 06.01.2013 ja reissua on jäljellä 2,5 kuukautta. Mä olen aika tyytyväinen siihen, että meidän paluupäivänä Suomessa on mitä luultavimmin jo kelit hieman lämmenneet. Meidän paluupäivästä on vain reilu viikko huhtikuulle siirtymiseen, ja sehän tarkoittaa kaikenmaailman vappuja ja läheneviä festareita! Niin ja KISSin keikkaa Hartwall-Areenalla!

tausta
Tästä se nyt sitten alkaa.. Reissukuvia! 
Eilen käytiin kiven heiton päässä olevassa elokuvateatterissa katsomassa Cloud Atlas. Suosittelen oikein paljon, todella hyvä kahden ja puolentunnin pätkä. Ei minuuttiakaan menetetty, vaikka pissahätä alkoi olemaan aika voimakas siinä puolenvälin jälkeen.. 

Me ostettiin ennen leffaa iso frescolita ja rasiallinen tequeñoja,  molemmat paikallisia herkkuja. Tequeñot ovat varsinkin Venezuelassa ja Kolumbiassa hyvin suosittuja naposteltavia, paistettuja ns. leipätikkuja, joiden sisällä on valkoista juustoa täydellisen maun tuomaan. Frescolita on hyvin makea virvoitusjuoma, väriltään punainen. En kyllä osaa sanoa, mitä Suomessa myytävää juomaa muistuttaisi.. Hyvää kuitenkin on! 

Täällä ei ole yhtään niin paljon juomavaihtoehtoja kuin esimerkiksi Suomessa, mikä on toisaalta ihan hyvä juttu. Energiajuomia ei myydä kaikkialla, mutta en muutenkaan usko, että ihmiset edes juovat täällä niitä niin paljon. Suomessahan energiajuomista on tullut ongelma nuorten keskuudessa. Yksi asia lisää, jota en ymmärrä.

tolkis

Syötiin meidän tequeñot leffateatterin penkeillä istuen, meillä oli silloin vielä puolisen tuntia leffan alkuun. Juuri ennen saliin menemistä käytiin ostamassa vielä lisää leffaherkkuja ja seuraavat parisen tuntia vierailtiin vaikka missä ihmeellisissä paikoissa, yhdessä Tom Hanksin ja kumppaneiden kanssa. :)

Tänään mulla on luvassa töitä vielä seuraavat tunnit, aina puoli kolmeen asti (paikallista aikaa, nyt kello näyttää 10:48), siitä sitten biitsille. Myöhemmin on luvassa kokkailua yhdessä Jackin kaverin perheen kanssa täällä meillä kotosalla.

hotellilla5
Kuva jo alkureissulta, tuossa on se hotellin ranta jossa meitä kiellettiin uimasta. Kovat oli tuulet muuten!

Kiitos ja näkemiin! Tämä reissuneiti palailee taas..
Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti