maanantai 29. huhtikuuta 2013

Eka kerta

Olin aamulla rankalla shoppailureissulla. Kävin Shanassa, kiertelin ja kaartelin, kunnes sain tehtyä ostopäätökseni. Kiitos internetin ihmeellisen maailman, en hiirikättä enempää kuitenkaan joutunut liikuttamaan. Olen hyvin laiska sovituskopissa ravaamaan, aamu-uneliaisuudestani puhumattakaan. Kiitos Shanaonline! Veit vaatenettishoppailuneitsyyteni!

Shana oli Barcelonassa asuessani yksi vakikaupoistani. Hyvin harvoin tuli kunnolla mentyä shoppailemaan, mutta sieltä löytyi lähes joka käyntikerralla edulliset sandaalit, kaulakoru tai toppi. Nyt löytyi paita ja laukku.

Paita 7,99€ / Laukku 7,99€ / Photos Shana

Muita Barcelona-aikojen vakivaatekauppojani olivat mm. Bershka ja Harmony. Pikkuputiikit veivät usein sydämen mennessään, mutta tältä istumalta ei tule yhdenkään nimeä mieleen.. Paitsi Lindos Ramos(!), joka tällä hetkellä toimii vain nettikauppana. Lindos Ramosin tuotteita löytyy kuitenkin nykyään ympäri Barcelonaa, kuten Olokuti-nimisestä putiikista Graciasta. 

En ole koskaan ollut himoshoppailija, enkä yleensä osta mitään, ellen ole 100% vakuuttunut. Vaatteessa täytyy olla sitä jotain, josta samantien tulee pakko ostaa - fiilis. Jokaisella shoppailureissulla potentiaalisen ostoksen nähtyäni, mietin ainakin pari mahdollista asukokonaisuutta. Viime vuonna ostin musta-valkoiset minishortsit H&M:n alesta(2€), kuvitellen itseni paahtavan auringon alle coolina rokkimimminä. Oli muuten täydellinen valinta Margaritan rantareissuille! Ei pettänyt mielikuva sillä kertaa. :)

tolkis1
Dzii Playa Guacucolla, coolina rokkimimminä. February, 2013 /Isla Margarita, Venezuela
Venezuelassa ihastuin mm. Pull and Beariin, Graffitiin ja New York & Companyyn. Graffitista löytyi aina esim. Vanssia ja Ed Hardya naurettavan halvoin hinnoin, sen takia siellä tulikin käytyä ihan viikottain. 

Nyt olisi kuitenkin tarkoitus rajoittaa shoppailua kesän ajaksi. Ei pelkästään vaatteiden ostamista, vaan muutenkin rahan laittamista muuhun kuin ruokaan ja Lean vaippoihin yms. tarpeellisiin menoihin. Tulisi vaan se Jackin oleskelulupapäätös jo pian, pientä hommaa sille meinaan on jo tarjottukin. Jännityshän tässä tiivistyy, huomenna on kulunut tasan viikko papereiden jättämisestä! Ps. Tarpeellisiin menoihin kuuluu riisisuklaa.

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti