tiistai 29. marraskuuta 2011

Näissä merkeissä lähti Dziin päivä rullaamaan. Ja joo, on kyllä laatukuva, tolla puhelimellani nappasin;)

Läppäri, appelsiinimehua ja suklaalevitetteellä päällystettyä täysjyväleipää!Nams. Kuvan keksit eivät liity tapaukseen, ne jäi mieheltä aamulla tohon. Se juo kahvinsa noiden keksien kanssa :)
Ostin ton appelsinimehun alle 30min sitte, samalla kun kävin pankissa hoitamassa asioita. Mä heräsin vähän myöhään (Piti olla siellä paikallista aikaa viimestään klo 10), ni en ehtiny syömään enkä juomaan juurikaan mitään ennen ku lähin kiirehtii. Ei siellä itse pankissa sitte menny ku pari minuuttia, jonka jälkee kävin lähimmässä kaupassa, Eroskissa, ostamassa hieman virkistystä, alko ihan pyörryttäään ja muutenkin heikottamaan siinä matkalla. Eroski pelasti!

EROSKI! Kuva Googlen kuvahaulla.
Asioiden hoitaminen ei suinkaan ole vielä tän päivän osalta ohi, vaan piakkoin mun pitäis saada itteni liikkumaan takasin hammaslääkärin vastaanotolle. Käyn maksamassa ne eilisen operaatiot. Sen jälkeen oon taas vapaa, koitan saada siivoiltua ja jumpattua hieman, aattelin opiskella espanjaa ja siitä sitten 14-17 mulla on kolmen tunnin työvuoro. Katotaas mitäs sen jälkee sitte..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti