perjantai 2. marraskuuta 2012

Monta kotia

Oi! Tasan kahden viikon päästä alkaa meidän viimeinen viikonloppu Suomessa. Tullaan viettämään se mökillä koiravahtina. Viikonloppu kolmestaan luonnonhelmassa - ei ollenkaan hassumpaa. Omaa rauhaa me ollaankin hieman kaivattu. 

Täytyy sanoa, että kimppakämpässä asuminen on toisinaan hyvinkin stressaavaa. Sitä alkaa tosissaan kaipaamaan omaa tilaa, omaa kotia jossa voi olla niinkuin itse haluaa, eikä tarvitse ressata esimerkiksi siitä, että haittaako lapsen itku jonkun toisen unia. Meillä on nyt ollut "kämppiksenä" mun veljeni, ja vaikka hän nyt onkin perhettä, en malta odottaa oman asunnon saamista. On se oma koti aina oma koti. Seuraavana kotina meillä onkin mieheni äidin talo Isla Margaritalla, sen jälkeen sitten päästään ihan omaan vuokra-asuntoon asustelemaan kotiSuomessa.


mileoncita
01.11.2012 / Lean body Lindexistä, muistaakseni 4,95€
Matkaan on alettu valmistautumaan ja eilen pakkasin meidän talon neitien kesävaatteita. Sinne meni monta kesähametta ja muunmuassa Lean vaaleanvihreä kesähattu. :) Vielä ennen reissua pitäisi pakata meidän tänne jäävät tavarat laatikoihin, etteivät jää häviämään sinne sun tänne neljäksi kuukaudeksi. Nyt vaan sitten jostain niitä pahvilaatikoita mahdollisimman halvalla - Barcelonassa kun ainakin (jos meni ihan sellaiseen kauppaan ostamaan, eikä kadulta dyykannut) sai pienistäkin pahvilaatikoista pulittaa melkein 2 euroa. Jotenkin musta tuntuu, että täällä se on vielä kalliimpaa.. 

Barcelonassa löytyi paljon muutakin kaduilta. Itse olen pelastanut muunmuassa suloisen punaisen nojatuolin, baarijakkaroita, vöitä ja muoviset puutarhatuolit-ja pöydän(meidän entiselle kattoterassille!). Kyllä noita aina löytyi, kun jokaisella alueella oli omat viikonpäivänsä, milloin sai heittää tavaroita pihalle. Alla kuva nojatuolista, joka napattiin 2010 keväällä siskoni kanssa mun senaikaisen kämppäni ulko-oven edestä. Asuin vielä tuohon aikaan Goticossa, Barcelonan keskustassa, yhdessä siskoni kanssa. 

Kyseinen nojatuoli kesti pari vuotta, kunnes hajosi totaalisesti. Itse en kuitenkaan ehtinyt siitä kovin kauaa nauttimaan, sillä 2011 tammikuussa muutin mieheni luokse lähelle Park Güelliä. Tuo ihanan rauhallisella alueella oleva, omalla isolla kattoterassilla varustettu asunto oli juuri täydellinen meille kahdelle, kunnes masuni alkoi kasvaa ja haluttiin päästä isompaan (ja edullisempaan) asuntoon. Silloin lähti pyörät pyörimään ja Lean synnyttyä aurinkoisessa Barcelonassa, päätettiin lähteä Suomen kautta hetkeksi mieheni perheen luokse Venezuelaan. Nyt on 17 Suomipäivää jäljellä, pari hassua viikkoa niin ollaan matkalla kohti aurinkoa. Neljä lämmintä kuukautta edessä. :)

^Edit: klo 14.21

119102864

Dzii

13 kommenttia:

  1. Voi ei, ihan kun lukisin mun äidin ja isän tarinaa! Onnea teidän perheelle, ja onneksi teillä on asiat menossa mallilleen ja saatte oman kodin. Tiedän millaista on asua toisten nurkissa, vaikka en kyllä voi kuvitellakkaan millaista on asua toisten nurkissa perheenä!

    Tsemppiä!

    Sali
    sillysali.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Oma koti on kullanarvoinen paikka, ja Barcelonasta lähdettyämme meillä ei enää omaa kotia olekkaan ollut. Tällaista nurkissa olemista, kunnes ollaan Venezuelan reissulta tultu takaisin, sitten olisi tarkoitus hommata oma kämppä heti pikimmiten. :) Pääsee taas omaan kotiin.

    Saanko udella, millainen tarina vanhemmillasi on?
    :)

    Kiitos mukavasta kommentista!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana tuo sun lapsonen ! (: Tää blogi on selkeä ja sopivan yksinkertainen, ainoo vaan että mä kaipaisin vähän lisää väriä, mutta se on nyt vähän miten itse tykkää. Liityin lukijaksi (:

    http://tildax.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Hihi, niin se onkin.:) Kiitos! Mulla oli ennen nuo harmaat palkit vaaleanpunaiset, mutta viikko-kaksi sitten aloin kaipaamaan yksinkertaisempaa ja ehkä hieman värittömämpää meininkiä, niin laitoin harmaaksi. :) Tuossa sivulla oli myös värikkäitä pikkukuvia, mutta nekin kaikki lähti. Mulla tuo ulkoasu vaihtelee fiiliksen mukaan.:)

    VastaaPoista
  6. Aww ihana toi sun tyttös, ja sori kone vähän sekos tos ekas kommentissa:)

    VastaaPoista
  7. Ei haittaa. Ja kiitos, niinhän se on. :)

    VastaaPoista
  8. Millä kameralla kuvaat?
    Kiva blogi, sopivan pitkää tekstiä jne!


    VastaaPoista
  9. Oijjoi, mäkin haluan lämpöiseen! :( Jäin muuten lueskelemaan.

    http://vaf1.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Sanni, tällä hetkellä "vain" Canon Powershot A1300lla. Blogista löytyy myös paljon mm. Nikon D70 ja Canon EOS 350D kameroilla otettuja kuvia. :)

    VastaaPoista
  11. Kati, tiedän tunteen! Mulla on kamala ikävä aurinkoa.

    Kiva kuulla että tykkäät, käyn kohta tuolla sunkin blogissasi. :)

    VastaaPoista
  12. Hei kiva blogi sulla :) tosi selkee tää ulkoasu ja kirjotat tosi selkeesti!!!
    Jos jotain mitä voisit parantaa niin kuvia hieman enemmän postauksiin C:

    http://jasminsuperman.blogspot.fi

    VastaaPoista
  13. ihana baby :)! tosi kiva ulkoasu! :) kirjoitat kivasti ja selkeesti : parannusehdotus että olis kiva jos jotkut kuvat olis isompia :) mutta tykkään!:)

    Saijis.blogspot.fi

    VastaaPoista