perjantai 4. tammikuuta 2013

REISSUPÄIVÄKIRJA OSA 1 (vuosi 2012)


Nyt alkoivat uudet tuulet puhaltamaan, ja tästä lähtien reissupostauksia satelemaan. Aloitetaan kuitenkin vanhoilla, rantapalloon kirjoittamillani postauksilla. Rantapalloilut jäävät tästä edespäin muille bloggareille, mulle sopii parhaiten aina yhtä mutkaton bloggeri. Tai sitten mä olen itse liian yksinkertainen rantapalloilemaan.. Oli miten oli, here we go;


" Ihana, Ihana Isla Margarita

Täällä ollaan! Reilu viikko takana ja mä olen aivan rakastunut. On tullut mm. shoppailtua päivänä jos toisenakin, vietettyä päivä rannalla (Playa Guacuco), nautittua all included- parin yön hotellireissusta (Dunes Hotel & Beach Resort), kärsittyä aivan järkyttävästä vatsataudista ja pestyä vaatteita käsin takapihalla. :) Hotelli oli aivan loistava – uima-altaita oli niin pieniä kuin suuriakin, majoitus tapahtui majataloissa, alue itsessään oli aivan valtava ja baareja ja ravintoloita löytyi moneen makuun. Hotellin alueella oli myös ranta, mutta valitettavasti voimakkaiden aaltojen vuoksi uiminen oli meidän visiitin aikana kielletty.
Shoppailemassa ollaan käyty niin paikallisessa ostoskeskuksessa (Sambil) kuin Santiago Mariñon kaduillakin. Aikaeroon ollaan kaikki kolme totuttu yllättävän hyvin, ja meidän pieni neitikin nukkuu jo koko yön unia täällä. Tänään illalla olisi tarkoitus lähteä kiertelemään paikkoja auton kanssa, huomenna täytyy viedä pyykkejä pesulaan.
Täksi illaksi olin suunnitellut kokkaavani jotain perinteistä suomalaista ruokaa mieheni perheelle, mutta se siirtyykin näemmä huomiselle. Itse kun taas eilen aloitin työelämän viikon loman jälkeen, niin en tänään ehtinyt kauppaan valitsemaan oikeita aineksia. Tämä neiti on paiskinut töitä viimeiset 5 tuntia. On muuten ihan kätevää, kun voi tehdä duunit ihan missä vain, kunhan netti pelaa. Pääsee tällä tavalla matkustamaan toiselle puolen palloakin. ;)
Olo on kuin paratiisissa, mutta kyllä se matkustuspäivä Suomesta tänne oli aivan järkyttävä. Lufthansan tietokoneet kaatuivat sopivasti meidän matkustuspäivänä ja siitä johtuen Helsinki-Vantaallakin kirjoiteltiin käsin boarding passeja. Loppu hyvin kaikki hyvin, perille päästiin vajaan vuorokauden kestäneen matkustamisen päätteeksi.
Terveisiä paratiisista! 


Rakkaus tätä mahtavaa saarta kohtaan kasvaa kasvamistaan. Joka päivä maagiselta, ja pelkästään ruokakaupassa tunnen suurta onnea ja iloa siitä, että olen juuri siellä missä olen.
Mä olen käyttänyt jo pienen omaisuuden vaatteita ostellessa, ja nyt pitäisi aloittaa taas pienimuotoinen säästökuuri. Olen ostanut niin shortsit, paitoja, housut, laukun kuin meikkejäkin. Tähän asti tyytyväisin olen ollut cocoa butteriin, voi kun kasvot ovatkin nyt pehmeät. :) Kuvia ei valitettavasti tule tässä postauksessa, en ole vieläkään saanut ostettua kameralle johtoa. Täytyy taas hetki odotella, kunnes saan lainattua piuhaa Jackin paikalliselta kaverilta. Ollaan kierretty miljoona kaupat, ja jokaisessa myyjät ovat todenneet, että pelkästään Canonin usb-piuhaa on melkein mahdotonta löytää mistään. Pari kauppaa on muistikortin lukijaa ehdotellut, mutta hinta ei kauheasti houkutellut.. Täällä on yllättävän kallista! Niin ne ajat muuttuvat, muutama vuosi takaperin täälläkin oli kuulemma huomattavasti edullisempaa.
Edellisyönä mulle nousi kauhea kuume. Ihan tuosta noin vain alkoi kurkkua koskemaan ja vilunväreet kruunasivat tuon kipeilyn alun oikein mainiosti. Nukuin kaikenkaikkiaan noin kolme tuntia koko yön aikana, olo paheni minuutti minuutilta. Eilinen päivä meni tiiviisti sängyn pohjalla voivotellen ja katsoen kaapeli-tv:tä. Puolet päivästä katsoinCanal Sonya , toiset puolet WarnerBrossia. Kohtuullisen nopeasti se päivä menikin mm. Frendejä, Greyn Anatomiaa ja CSI:ta tuijotellessa. Ei ollut muuten yksikään sarja dubattu, vaan kaikki (venezuelan)espanjalla tekstitetty! Propsit siitä.
Nyt olo on jo huomattavasti parempi, vaikka kauhean pitkään ei jaloillaan vielä jaksa olla. Kurkku on vielä hieman kipeä ja heikotus iskee jos liikaa koittaa touhuta. Poco a poco, niinkuin paikalliset sanovat. Nyt mua odottaa herkulliselta tuoksuva lounas, jonka Jackin äiti on kyhännyt.
Se on morjens! "

To be continued..
Dzii

11 kommenttia:

  1. Voi miten ihana ulkoasu ja tämä hiiri!:)

    http://saijis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. sun blogi on niin mielenkiintosen olonen :-) ois tosi kiva asua itekki jossai ulkomailla ees pieni osa elämästä :(

    http://ellimaijasblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. voi tuli matkakuume ;) haluun mennä jonnekki! mut tosi kivasti kirjotat(:

    http://www.youhaveonlyonelife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. ihanalta paikalta vaikutti ainakin tekstin perusteella :-) ja ihana tää hellokitty hiiri!

    http://onceuponatime-enzieltsukike.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Onpas mulle tullut kivoja kommentteja.:) Kiitos! Pian meen teidän blogeihin kurkkailemaan.

    VastaaPoista
  6. kuulostaa hirmu kivalta paikalta :-) harmi vaan että uiminen kielletty!
    mutta koitas parantua :(

    http://katja-emiliatakespics.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Upee ulkoasu ja muutenki mielenkiintonen blogi! Ja tää postaus oli kans kiva :)

    camillaslittleworld.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Vau mielenkiintoinen ja massasta erottuva blogi! :)

    VastaaPoista
  9. katja-emilia

    Niin siis oli siellä hotellin rannalla kielletty, onneks löytyi uima-altaita yllinkyllin. :) ja kipeenä olin siis silloin, en nyt :) luehan tarkemmin ens kerralla ;)


    Kiitos kaikille kommenteista!

    VastaaPoista
  10. tosi mielenkiintonen ja ihanan erilainen blogi sulla, jäänpäs seurailemaan! ja voi apua miten sulonen vauva tuolla sivukuvassa ♥

    http://o-something.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Hihi, se suloisuus on mun tyttäreni, neiti Lea Sofia :)

    VastaaPoista