torstai 7. helmikuuta 2013

REISSUPÄIVÄKIRJA / Adoring Parov Stelar

Heipsan taas! Kello on 17:00, päivä on alkanut siirtymään tieltä ja ilta tekee tuloaan.
Aamu startattiin päivittäiseen tapaan jo kahdeksalta aamulla, kymmeneltä oltiin biitsillä ottamassa aurinkoa. Pari tuntia aurinkoa, uimista kirkkaassa meressä ja takaisin kotiin - täydellinen startti torstaille ! Sain muuten taas kivat rusketusraidat, lällislää.

Tänään mun tekisi mieli juoda hieman viiniä ja jatkaa kirjani kirjoittamista. Valmiina ei ole edes pariakymmentä sivua, nekin vielä paperiversioina. Suomenkielistä tekstiä ei ole luvassa edes parin sanan verran, kirjan pääkielenä on castellano. Englantia tulee käytettyä kirjan nimessä. Kirjasta saa kysellä jos kiinnostusta riittää, mutta nyt en ala siitä enempää jauhamaan. Vastailen kyllä kysymyksiin. Rohkeesti vaan kommentoimaan!

Viikonloppuna täällä alkaa karnevaalit, joten kunnon postausta on taas tulossa viimeistään keskiviikkona, päiva karnevaalien jälkeen. Nyt loistavaa musiikkia ja tupakalle! Lea ja Jack ovat päivä/iltaunilla. :) 

Dzii

4 kommenttia:

 1. Kiitti musavinkistä! Tykästyin kovasti Parov Stelarin swingiin! Ja mielenkiinnolla kuulisin siitä sun kirjasta?

  VastaaPoista
 2. Eipä kestä kiitellä! Tarkoitatko yleisesti Stelarin swingiä vai nimenomaan Chambermaid Swingiä? :) Ite löysin Stelarin mun isosiskoni kautta vuonna 2009, että kiitokset kuuluvat oikeastaan hänelle. Että kiitosta vaan, Katri! Hihi. :)

  Tuosta kirjasta voisin avautua viimeistään huomenna kun tuun taas tekemään työvuoroa koneelle, siitä haluan kertoa ihan kunnolla ajan kanssa, enkä näin hätäisesti krjoittaa. Nyt pitää laittaa kuvia koneelle - reissukuvia ihmisten iloksi. 8)

  VastaaPoista
 3. Hei enpäs pääsekkään vielä laittamaan kuvia.. Eli kirjasta nyt hieman:

  *************** (kirjan nimeä en vielä halua paljastaa) tulee olemaan lähes täysin espanjankielinen kirja, jonka sivuja koristaa runomuodossa kirjoitetut ajatukset, muistot ja haaveet. Kirjan päätähtenä on rakas kotikaupunkini Barcelona, joka loistaa ihanuudessaan, kauneudessaan ja rumuudessaan kun avaudun asioista, joita elämä opetti Barcelonassa asuessani. Kirja on yksi iso tunteiden sekamelska, oma henk.koht. avautuminen KAIKESTA. Tunnepurkauksia korostavat randomeilla sivuilla olevat viinipäissäni piirtämäni piirrustukset.

  Eniten harmittaa kyllä tällä hetkellä se, että siinä meidän kadonneessa matkalaukussa oli kolme vihkoa täynnä Barcelonassa piirtämiäni piirrustuksia. Mulla oli vuonna 2010 tapana kierrellä siellä sun täällä, juoda bisseä samalla ja piirtää. Saatoin jatkaa montakin tuntia keskellä yötä jossain Barcelonan lukuisista placoista, piirtelemällä ja juoden bisseä. :D Yksin. Se oli ihanan terapeuttista. Mutta jos mulla olisi ne piirrustuset tallella, ehdottomasti käyttäisin juuri niitä kirjassani.

  Deadlineksi olen itselleni laittanut 2013 syksyn, joten aikaa on. Tarkoitus olisi nyt ihan ensin saada paperiversio tehtyä, sitten tietokoneen kimppuun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaa hyvältä! pitänee siis oppia sitä espanjaa siihen mennessä haha! Ja ihan yleistä swingiä meinasin:)

   Poista