keskiviikko 6. helmikuuta 2013

REISSUPOSTAUS: Espanjaa pikkuväelle! (vuosi 2013)

Siinä olisi perheen pienimmille hieman kateltavaa. :) Löytyy Pocoyó, Mariposita, El Sapo ja animoitu El Chavo. Ensimmäinen ja viimeinen ovat sarjoja, keskimmäiset lastenlauluja. :)

El Chavo on animoitu versio täälläkin hyvin suositusta meksikolaisesta El Chavo del Ochosta, jossa tunarointi on sarjan päähahmon, El Chavon, ominta alaa. Vaikka alkuperäinen El Chavo onkin kuvattu jo yli 30 vuotta sitten, on sarjan suosio vielä silminnähtävää: telkkarissa pyörii vanhat jaksot kerta toisensa jälkeen päivittäin ilman poikkeusta, Facebookista löytyy vaikka mitä pilakuvia hahmojen naamoilla varustettuna, jokainen vauvasta vaariin tietää kuka se Chavo oikein on... Ainakin täällä Venezuelassa. 

Tässä linkki yhteen alkuperäisistä El Chavo del Ocho - jaksoista.

Suomessa on valitettavasti käynyt niin, että nykynuoriso ei tiedä niitä vanhoja kunnon sarjoja (kiitos televisiotarjonnan). Esimerkkinä maailman ihanin Hakki-koira! Omassa lapsuudessani Hakki-koira oli korvaamattoman loistava ja My Darling Clementine soi yhä aina silloin tällöin päässäni. Kuinkakohan moni nyt alle 18-vuotiaista tietää, että kuka Hakki-koira edes on? Tuskin kovin moni. Ja jos tietää, niin propsit siitä! Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti