torstai 28. helmikuuta 2013

REISSUPÄIVÄKIRJA / in the jungle, the mighty jungle..


Viikon blogitauko ja puuhailtavaa riittänyt. Nyt mulla on taas kuviakin näytettäväksi. :)

kyltti


Muutama päivä sitten tehtiin aamupäiväretki yhteen Venezuelan kansallispuistoista. Päästiin ajelemaan veneellä Margaritan upeiden viidakkokanaalien läpi ja näkemään niin kymmeniä meritähtiä, meduusa kuin myös esimerkiksi uponnut laivakin. Reissu oli todellakin mahtavaTäällä englanninkielistä tietoa Parque Nacional Laguna de la Restingasta.

jungle

ranta

paatti

Tuo ei suinkaan ole se paatti, jolla me mentiin kruisailemaan. Tuo aikansa jo nähnyt Island Explorer löytyi simpukkarannalta, jossa muuten nappasin itselleni muutaman kauniin simpukan tulevaan omaan kotiin vietäväksi. Aika alkaa vähenemään, meillä on enää reilut kolme viikkoa reissua jäljellä! Alkaa taas jännittämään se vuorokauden kestävä reissu täältä takaisin Suomeen. Toivottavasti menee edes hieman paremmin, kuin tulomatka tänne.

fish

vino
Creedence Clearwater Revival - Molina feat. drunken Dzii.

Viime päivinä ollaan ostettu paljon tuliaisia, ollaan Jackin kanssa aloitettu uusi yhteinen biisiprojekti (Jack: kitara, laulu Dzii: sanoitus) ja vietetty iltaa anoppini kanssa viiniä juoden. Rannalle ei olla päästy, koska mulla on ollut paljon aamuvuoroja. Lauantaina on onneksi taas vapaapäivä, pääsee sitten koko päiväksi ulkoilemaan.  Aurinko on mahtava asia. 

Nyt mä alan syömään anopin tekemiä lettuja ja samalla jatkamaan työvuoroa. Parin tunnin päästä on lähtö lentokentälle hakemaan pikku Arturon(Jackin siskonpoika) isä ja siitä ilmeisesti jonnekin syömään. Palaamisiin!

Dzii 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti