perjantai 26. huhtikuuta 2013

otsikko? olen vaaka, enkä osaa päättää.



Aurinko pilkistää pilvien takaa, mutta aamulla satoi vettä. Kastuin litimäräksi kauppareissulla, mutta sainpahan riisisuklaata ja banaaneja. Illemmalla kasvonaamio nassulle ja nauttimaan leffaillasta (hurja perjantai-ilta!) Jackin kanssa. Leffasapuskat:

banaaniviipaleita hunajalla
vihreitä viinirypäleitä ja v
alko-sinihomejuustoa

poppareita, riisisuklaata
halpiskokista ja sitruunajääteetä

Banaaniviipaleista saa nopeasti makean ja maistuvan herkun laittamalla hieman hunajaa pinnalle. Viinirypäleiden ja juuston perään kuolaan jo nyt, niiden kahden kombinaatio on mulle enemmän kuin tuttu herkku. Jack ei homejuustojen hajua voi sietää, eli pusut jäävät niitä herkutellessa aika vähäisiksi. 

Halpiskokis ja popparit ovat tuolle homejuuston vihaajalle, banaanit ja suklaa yhteisiä herkkuja. Elokuva-ilta alkakoon! ... Heti kun on leffat valittu ja Lea unimailla. :)

..Leikinpä muuten taas kameralla..

kasvonaamio
manandthemusic
Kuka tunnistaa tuon meidän seinällä komeilevan herrasmiehen?
imagine

Dzii

7 kommenttia:

  1. Ooo, kuulostaa hyvältä! Pitäisköhän sitä itekin ruveta tuunaamaan kunnon leffaeväitä...

    VastaaPoista
  2. sulla on kivan oloinen blogi ja koska tausta ei oo ulkoasussa kokonaan valkee ni se poikkee sillä HYVÄLLÄ TAVALLA monista muista:-) yksinkertanen ja siisti ulkoasu ja kirjotat taitavasti!

    http://www.live-in-a-fantasy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Piristävä kommentti. Taidan arvata mistä löysit blogin - meen sun blogiin nyt kurkkailemaan ja kommentoimaan. :)

      Poista
  3. haha, otsikkos on ihan paras :D Itekkin just parin päivän aikana oon kastunu sen verran pahasti että näyttää ihan siltä kun olisin tullut suihkusta :D Ihana hiiri! :)

    http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Blogisi erottuu hyvällä tavalla muista blogeista erilaisuutensa vuoksi. Kirjoitat erilaisen ihanasti ja pidän blogin yksinkertaisesta ulkoasusta!(:

    Muuten tuon sanavahvistuksen voisi ottaa pois.(:

    tthisendlessdark.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Oi kun kiva blogi! piän tästä ulkoasusta, ei oo liia räikee mut ei tylsäkään :) ja nää kuvat on kivoja ja hyvälaatusia! kuulostaa muuten aika hyvälle noi leffaherkut, nomnnom:3

    http://enoohomo.blogspot.fi/

    VastaaPoista