perjantai 25. toukokuuta 2012

höpö höpö

Mä en ole nyt näinä viime viikkoina päässyt kauheasti auringosta nauttimaan, niin ajattelin nyt tänä tulevana viikonloppuna taas korjata tilanteen. Huomenna aamulla mulla on ensimmäinen jälkitarkastus terveyskeskuksessa(mikä taas nyt ei mitenkään liity edellä mainittuun). Pääsen valittelemaan nyt ihan vasta lähipäivinä tulleita selkäkipuja ja kertomaan, että tikkien alueella on taas hieman arkaa meininkiä. Eiköhän se ihan hyvin mene. :)
Huomiseksi on muuten taas luvattu kunnon aurinkoa ja reilusti yli kahtakymmentä astetta. Voi kun tekisikin mieli mennä rannalle ja etenkin UIMAAN. Kai mä kuitenkin vielä pari viikkoa odotan, en mielellään haluaisi mitään tulehduksia tai muita lisävaivoja murehdittavakseni.

Tänään me ollaan käyty hoitamassa paperiasioita, ja pikkuhiljaa meillä ei olekaan enää mitään tärkeää virastorundia edessä. Ensi viikolla vielä konsulaattivierailut ja siinä se sitten hetkeksi taas olikin. Huomenna varaamaan neitoselle aikaa lääkärintarkastukseen, niin päästään siitä eteenpäin sitten aina säännöllisesti vierailemaan tohtoreilla. Tämän päiväisellä virastorundilla käytiin myös parissa kaupassa ja postissa. Mukaan tarttui Lealle uudet housut, kylpyhuoneeseen turkoosi kylpypyyhe ja postista 8kg paketti mieheni kaverilta. Paketti oli luonnollisestikin täynnä vaatteita ja kenkiä Lealle. Onnentyttö tuo neitonen.

Sleepy girls / 25.05.2012 © Dzii
Dzii


2 kommenttia: