perjantai 18. toukokuuta 2012

hrrrhhh

Mä olen aivan jäässä! Mulla on jo monta päivää ollut järkyttävää päänsärkyä ja muita ihania vaivoja, mutta nyt on vielä sitten kuumettakin. Ihanaa..
Päivät ovat menneet ihmeen nopeasti, vaikka välillä ottaakin voimille Lean itkukohtaukset. Aikamoista ääntä lähtee niinkin pienestä otuksesta. :) Lea on ihana, nyt se nukkuu tuossa mun vieressäni. Ensin oli kauheaa itkemistä omassa sängyssä, mutta heti nukahti kun nostin tähän meidän sängylle mun viereeni. All she needs is love, love, love..


Mulla on oikeasti todella voimaton olo, en ole ikinä eläissäni kokenut tällaista päänsärkyä. Tuntuu että hetkenä minä hyvänsä koko pää räjähtää ja rintakehä syttyy tuleen. Eikö kuulostakin ihanalta? Huomenna lääkäriin, nyt lepoa, vettä ja sapuskaa. Imetys kuumeisena on kuulemma vain suotavaa, ja se tuleekin kuulumaan illan ohjelmistooni. Tähän mennessä olen niin imettänyt kuin ruokkinut korvikkeella. Muutama päivä sitten vietin päivän sairaalassa, niin silloin ekan kerran miekkonen sitten turvautui korvikkeeseen. Me oltiin terveyskeskuksessa näyttämässä Leaa, kun mun ennestään heikko oloni alkoi mennä pahemmaksi. Lopulta lähti hetkeksi näkö ja reissu päättyi siihen, että mut vietiin ambulanssilla sairaalaan. Siellä menikin sitten tovi tiputuksessa.

Täytyy kyllä sanoa, että itse synnytys oli näihin jälkimeininkeihin verrattuna lastenleikkiä. Supistukset itse synnytystä odotellessa olivat kyllä jotain uskomattoman kivuliasta, ja spinaalipuudutusta jouduttiin tehostamaan synnytyssaliin päästyämme. Mä olin siinä vaiheessa valvonut noin 24 tuntia, ja meinasin muutamaan otteeseen nukahtaakin. Koko sitä edeltävä viikko oli mennyt huonoilla yöunilla, enkä vuodeosastolle päästyä voinut vieläkään pahemmin nukkua. Lean peti oli oman sänkyni vieressä, ja neiti piti oikein hyvää huolta, etten karannut unimaille. Osastolla vietettiin noin kaksi vuorokautta, jonka aikana mies vietti yhden yön mun ja Lean kanssa, raukkaparka nojatuolissa leväten. Ruokahalu mulla oli synnytyksen jälkeen tipoteissään parin-kolmen päivän ajan, eikä masustani kyllä huomaa kylkien muutamaa raskausarpea mukaan laskematta minkäänlaisia merkkejä raskaudesta. Mun olo on itseasiassa hoikempi kuin ennen. Kovasti koittanut nyt syödä hyvin ja ravitsevasti, mutta tuntuu että painoa vaan lähtee ja lähtee..

Dziisti 

2 kommenttia:

  1. Hui! Toivottavasti sulla ei oo mitään bakteeria tullu kylkiäiseksi :S

    VastaaPoista
  2. Hengissä selvitty! Postaus tulossa :)

    VastaaPoista