tiistai 29. toukokuuta 2012

yo no te saludo

Nää päivät tuntuu menevän ohi ihan sekunnissa! Meidän pikkunen on nyt itkenyt, syönyt, nukkunut ja pissannut kolmen viikon ajan! Eka pupusitos satsi tuli vasta myöhemmin ekana iltana, tasan kolme viikkoa sitten ei ollut vielä moisia näkynyt vaipoissa. Varmaan kiinnosti tuo tieto teitäkin. :)
Ylihuomenna mennään tapaamaan lastenlääkäriä. Saan samalla reissulla lisää imetysvinkkejä muilta paikallisilta äideiltä (herranjestas mitä kipuja mulla on tuon imetyksen kanssa vieläkin!), ensi viikolla mulla on virallinen jälkitarkastus - se edellinen visiitti kun oli lähinnä vain juttelemista.

Viikonloppu oli mukavan erilainen. Tämä neiti lähti ulos tuulettumaan ekaa kertaa noin kymmeneen kuukauteen! Ilta meni loistavalla porukalla keskustassa erään baarin terassilla, join pari lasillista valkoviiniä ja jauhettiin niitä näitä. Lea oli kotona mieheni kanssa, kuulemma nukkui melkein koko mun poissaolon ajan(n.klo 21-01.30) kiltisti sängyssään. Jossain kohtaa heräsi syömään ja meni takaisin unimaailmoihin.
Että kun tekikin hyvää päästä ulos! Nyt ei taas ihan heti tarvitse päästä, mutta olishan se aika luksusta jos vaikka parin viikon välein pääsisi tuulettumaan - jaksaa sitten taas paremmin kotonakin, kun on päätä tuuletettu ja kaikesta mahdollisesta jauhettu kavereiden kanssa. Ei tarvitsisi tuon miehenkään aina olla se kehen purkautua.. Sama tietty toisinkin päin, mielelläni vietän iltoja Lean kanssa jos ja kun mies tahtoo hieman terassilla tai muualla vaikka jonain perjantaina pyörähtää.

Nyt mä syön mun jälkiruokani, ihanan viileän Twixin. Pääruokana oli feta-mansikka-porkkana salaattia ja sitruunavettä.
comida
Päivällinen / 29.05.2012 © Dzii

patikas
Dirty feet / 29.05.2012 © Dzii

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti