perjantai 5. lokakuuta 2012

Aamuisia ajatuksia

Hampaat kuriin-projekti tosiaan jatkui eilen aamulla. Istuin hammaslääkärin tuolissa parisen tuntia. Aika oli tasan kahdeksalta, kotona olin hieman ennen yhtätoista. Eilinen menikin sitten Panacodin voimalla. Mitään muuta en pystynyt syömään, kuin pinaattikeittoa ja papumössöä. Pelkkä hampaiden toisiaan koskettaminen oli äärimmäisen kivuliasta. Nyt olo on hieman parempi, mutta esim. leivän tai muun hieman kovemman syömisestä voin toistaiseksi vain haaveilla. Aamupalaksi söin puuroa. 

Vesidieettiä en ole edes jaksanut ajatella näiden kipujen kanssa, ehkä viikonlopun jälkeen taas. Ajattelin kyllä lisätä pienen extran siihen - nimittäin sitruunaa. Mä rakastan sitruunavettä, ja jo pelkkä pieni tippa tekee aivan toisenlaisen maun. Ei kai se nyt voi haitatakkaan, jos hieman lisää sitä makua tuomaan? Kuitenkin pyrin juomaan tuota vettä runsaasti enemmän kuin yleensä, tuntuu että mä en ole ikuisuuksiin juonut edes lähellekään tarpeeksi vettä. Ja sitten ihmettelen mistä johtuu turvotukset sun muut.. Vesi näyttää siihen ainakin auttavan. Niin muuten auttaa hampaiden arkuudesta johtuva syömättömyyskin! Eilinen meni aikalailla mehulinjalla. Katotaan, josko tänään saisin hieman enemmän syötyä.

Lea on aika uskomaton. Se kiljuu innoissaan aamusta iltaan, jodlailee, kiljuu hieman lisää, kurlailee ja kiljuu taas innoissaan. Tollaista se on päivästä toiseen, neitonen on ihan innoissaan omasta äänestään. Mitenköhän paljon se tulee pölottelemään, kun alkaa oikeita sanoja tulemaan suusta.. :) Nyt jo niin paljon asiaa! Meillä vieläkin pyritään siihen, että mies puhuu pelkästään castellanoa ja itse suomea Lealle. Eglantia tulee välillä ihan vahingossa, kun miekkosen kanssa se kuitenkin on meidän yhteinen kielemme. Kaikille Suomessa tapaamillemme sukulaisille jne, olen sanonut, että mielellään vain suomenkieltä puhuisivat. Kohta meillä alkaa reissu, niin sitten siellä Lea kuulee taas enemmän espanjaa. Maassa maan tavalla, poikkeuksena mun ja Lean yhteinen kieli. :) 

Reissu alkaa pikkuhiljaa jännittämään enemmän ja enemmän. Viikonlopun aikana meidän olisi tarkoitus saada meidän jatkoliput Caracasista Margaritalle. Caracasista, eli Venezuelan pääkaupungista, pääsee lentokoneella alle tunnissa Margaritalle. Meillä on matkaa varten kaikki muuten ihan kuosissa, mutta viisumin takia joudun vielä käymään asioilla. Sen pitäisi kuitenkin hoitua ihan parissa päivässä, kunhan ensin kiikuttaa tarvittavat paperit ja muutaman naamakuvan suurlähetystöön.

tree
02.10.2012 / © Dzii
Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti