tiistai 9. lokakuuta 2012

Pelicula no tan graciosa

Edellisessä postauksessa mainittu leffa olikin hieman erilainen, mitä luulin. En ollut traileria katsonut etukäteen, kunhan vain teille linkitin. En myöskään tiennyt leffasta mitään muuta, kuin Soneran ohjelmaoppaan lyhyen parin lauseen kuvauksen (ilmeisesti sama löytyy telkku.fistä). Kyseinen leffa tuli eilen, ja pistin sen nauhalle tietäen ainoastaan sen suomenkielisen nimen - Viimeiseen pisaraan. Itseasiassa luulin kyseistä leffaa komediaksi- jota se ei todellakaan ollut. Tulipa taas hieman silmät kostuttua, tällainen nyhverö kun olen..

Käytiin tänään moikkaamassa mun mummiani. Tällä kertaa sain mukanani pienen ja kätevän Marimekon olkalaukun ja tarpeeksi rahaa ensimmäisiin hammaslääkärilaskuihin. Sain mummilta syntymäpäivä-/joululahjaksi hammashoito-operaation, eli alusta loppuun kaikki tarpeellinen, eikä mun tarvitse yksityisellä kertyvistä huimista summista stressata. Ihana lasti tippui hartioilta. Nyt voin taas  huoletta keskittyä rahan keräämiseen, ja tänä viikonloppuna hieman juhlimaan synttäreitä. Turku kutsuu lauantaina, ilta on jo täysin suunniteltu ja montaa vanhaa tuttua pitäisi nähdä. Eiköhän siitä aika kivaa tule. :)

Nyt tuijotan päivän salkkarit loppuun, sen jälkeen nuudeleita teriyaki kastikkeella, marjamehua ja subilta X Factor.

Huomenna ajattelin mennä takaisin Lindexiin poistamaan mun eilen näkemäni mekon sieltä parempiin hoiviin.. Toivottavasti se vaan on vielä siellä. Peukut pystyssä! Niin ja Stockalle Hulluille Päiville kans!

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti