maanantai 8. lokakuuta 2012

Unhappy Birthday

Mua itkettää ihan kamalasti.
Mulla on synttärit tänään, mutta tuntuu kuin maailmanloppu odottaisi oven takana. Chavez voitti vaalit n. 54% äänistä. Kuka ties, vaikka tuokin olisi ollut kusetusta, ja oikeasti Capriles sai enemmän ääniä. Sitä ei nyt kukaan taida tulla tietämään.. 
Ei tässä nyt kai sitten voi muuta kuin odotella vuoden 2019 vaaleja, ellei herra Chavez kupsahda sitä ennen. No siitäkään ei kauhean hyvää välttämättä seuraisi.. Mua vaan ärsyttää niiiin paljon, olin jo melkein varma, että Capriles voittaisi. En saanut koko yönä kunnon unta, kun en malttanut odottaa tuloksien varmentumista ja tietoa vaalituloksesta. Näin painajaisia ja heräsin jatkuvasti. Hyvää syntymäpäivää vaan, ei kauheasti tee mieli juhlia.. Tekee niin pahaa ajatella, että Chavezin kaltainen hirviö saa jatkaa vielä 7 vuotta Venezuelan presidenttinä. Jos joku nyt ei satu tietämään, niin nimenomaan Chavez on se, joka Venezuelan on saanut nykyiseen tilanteeseensa. Tässä muutama esimerkki Chavezin loistavasta toiminnasta:

Slummin asukkaille luvataan suuria muutoksia ja apuja, annetaan pieniä rippeitä
Kodittomille ja köyhille rakennetut kerrostalot niin huonoa tekoa, että alkoivat heti kättelyssä sortumaan 
Siviileille aseet - presidentille oma armeijansa
Kansalaisiin lietsotaan negatiivista energiaa, agressiivisuudesta ja taistelusta tehdään tavallista arkipäivää nyrkkiä heristelevän presidentin näyttäen kansalaisille mallia - näin kukaan ei enää ole turvassa. Varsinkaan maan pääkaupungissa.
Terveyspalvelut olemattomia, terveyskeskukset likaisia ja hyvin puutteellisia
Rahan siirtäminen ulkomaille on täysin estetty (????Miksi? Koska Chavez tahtoi niin.)

Kaiken lisäksi tämä neropatti meni aikoinaan vaihtamaan Venezuelan nimen.. No miksi? Eipä mitään erityistä syytä - kunhan vain halusi näyttää mihin pystyy. Venezuela oli aikasemmin pelkästään Venezuela - nykyään Republica Bolivariana de Venezuela
Nykypäivän Caracasissa lasten ja nuorten on turha edes haaveilla pihoilla leikkimisestä turvassa, kouluun menemisestä yksin, huolettomista päiväretkistä kavereiden kanssa, tai edes kävelemisestä yksin. Se on hyvin surullista. Edes aikuinen ei ole turvassa. Kukaan ei ole.

IMG_0879
Yöllä oli vielä parempi fiilis, kun jaksoi uskoa Caprilesin voittoon. Siinä on mun synttärikakku. <3
vino
Juomana mulla oli Adobe-viiniä ihan väärästä lasista. 

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti