maanantai 1. lokakuuta 2012

Iltafiiliksiä!

Mulla on kamala matkakuume, eikä Youtube videoineen auta kyllä ollenkaan. Arvatkaa mitä muuta? Tää fiksu neiti päätti kokeilla vesidieettiä. Oonkin nyt koko päivän saanut ravata vessassa..
Eli ihan tavallinen vesidieetti ei tarkoita pelkällä vedellä elämistä, vaan sen kylmän veden juomisen lisäämistä. Jostain luin jonkun väittävän, että pelkästään muutamalla lisävesilasillisella olisi saanut painon putoamaan? Siitä en tiedä, mutta yleinen suositus on noin kahdeksan suurehkoa vesilasillista päivässä. Mä aloitin hieman soveltaen, eli..
Aamu käyntiin vesilasillisella
Ruokailuja ennen vesilasillinen
Ruokailujen jälkeen iso vesilasillinen
Ruokailujen välissä, kun tulee pienoinen nälkä - vesilasillinen.
Petiin mennessä ajattelin taas lasillisen juoda.

Vesidieetin aikana tietenkin esimerkiksi kahvia ja tupakointia tulisi välttää. Ja veden täytyy siis ehdottomasti olla kylmää, ei kädenlämpöistä tai lämmintä. Näin kroppasi pääsee hommiin sitä lämmittäessään.
Mua saa sitten korjata, jos joku tietää asiasta enemmänkin. Vinkkejä otan aina myös vastaan.

Huomenna lisään omaan diettiini hieman urheilua kuvioihin, ajattelin aloittaa taas pitkästä aikaa zumbailemaan.. Kunhan mies ensin lähtee päivätreeneihinsä tuonne ulos. Tänään on taas ollut sen verran sateista, ettei kumpikaan meistä poistunut yhtikäs minnekkään.
Vähän tekisi mieli pakata kimpsut ja kampsut ja vaan lähteä jo! Ens kuussa sitten.. :)

http://www.fitnessthroughfasting.com/waterdiet.html
http://www.ehow.com/about_5072482_water-diet_.html

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti