keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Kauhutuolista mörjens!

Mulla on puolet suusta hieman hassuna. 
Mulla oli aika hammaslääkärille klo 17:45, mutta edellisen potilaan pitkäkestoisen hoidon vuoksi pääsin piinahuoneeseen vasta noin klo 18.00. Kello oli 18:15, kun annoin suostumukseni yhden takahampaan poistoon.

Nyt istun meidän olohuoneessa, en kovin pitkän kävelymatkan päässä tuosta piinapenkistä. 
Kello on jo sen verran, että Subilla näytettävän illan ensimmäisen Simpsons-jakson mainoskatko päättyi juuri. Kello on tarkalleen ottaen 20:21. Mua kauhistuttaa huominen, ja se kipu jota tulen tuntemaan. Huomisesta, ylihuomisesta ja luultavasti vielä sen jälkeisestäkin päivästä taitaa tulla taas keitto-/jogurttipäiviä. Kaapista löytyy Buranaa ja Panacodeja.

Näin käy, kun on heikot hampaat + niin kamala hammaslääkäripelko, että vasta pakon edessä kääntyy lääkärin puoleen! Viime vuonna kävin yksityisellä Barcelonassa, mutta silloinkin vasta kun kipu oli sietämätöntä - ja lähes puolet tänään revitystä hampaasta oli lohjennut. Nyt ei ollut enää mitään tehtävissä, ja se oli parempi poistaa. Ensi keväänä uusi hammas tilalle!
Taisin olla 15vuotias, kun lopetin hammaslääkäreillä vierailemisen, vain koska pelkäsin hammashoitajaani - sitä pelottavaa ja armotonta kiduttajaa. Se oli sellaista jokakertaista itkua ja kärsimystä kun siellä kävi..
Eikö ollutkin ihanan ällö tarina?

Meidän reissu lähestyy lähestymistään, ja sitä varten olenkin aloittanut jo uuden blogin. Viisumi on hoidossa, saan huomenna passini postissa - ja siinä maassaololupaa varten leiman. :)
Rantapallosta löytyy se uusi blogi, nimellä Terveisiä Paratiisista. Siellä tulen sitten oikein kunnolla raportoimaan meidän reissusta ja laitan varmasti paaaaljon kuvia alusta loppuun saakka. Blogin löytämiseen käyttäkää vaikka googlea, tänne en vielä laita linkkiä.

Täällä mun blogissani aina silloin tällöin pyörii sellaisia mieheni maasta kotoisin olevia ihmisiä, joiden en halua tietävän, että ollaan menossa minne ollaankin menossa. He nyt eivät kuitenkaan suomenkieltä osaa varmastikaan yhtä tai kahta sanaa enempää puhua, niin reissusta voin kuitenkin jonkin verran kirjoitella suomenkielellä. Kauheasti en vain viitsi kansainvälisimpiä sanoja käyttää tuosta reissusta puhuttaessa..
Samojen ihmisten takia lähti niitä vanhoja postauksiakin joksikin aikaa pois, kunnes alkoi tilanne rauhoittumaan. Tuosta "tilanteesta" joskus hieman myöhemmin, nyt ei jaksa keskittyä. Kysyä saa, varmasti vastaan. :) Kuitenkin, te tiedätte, mikä reissu on kyseessä ja minne matka! Jos olet uusi lukija, selaa
postauksia!

Nyt pyörii jo toinen Simpsons jakso - jälleen mainoskatkolla. Mä poistun taka-alalle odottamaan, että voin syödä jotain. Kamala nälkä!

melinankans2jeje
Dzii getting ready to rock n roll (=to get unbelievably drunk)! 13.10.2012 © LaVidaDeDzii
Dzii


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti