lauantai 7. toukokuuta 2011

HANGOVER FRIDAY

No olipahan taas päivä ja varsinkin yö. Nimittäin eilen. Ayuntamientossa ollut tapaaminen meni ihan loistavasti ja eilen saatiin sitten päivämäärä. 15.07.2011 Tästä neidistä tulee ROUVA
Jännittää ihan sikana, mut oon sitäkin onnellisempi. Hitsit, paljon ja nopsaa pitää kyl saada asioita aikaseks, saadaan sitte täydelliset juhlat. :)

Eilen murun piti olla yö töissä, niin menin sitte viettämään iltaa isosiskon kanssa. Lähin ensin siskon kämpille joskus kymmenen pintaan, juotiin valkkaripullo ja bisseä, siitä me sit jatkettiin Death Cornerin kautta tohon keskustan "pääkadulle" Ramblalle. Death Corner on siis nurkkaus, jossa muru jakaa flaijereita sellaseen pieneen techno/house klubiin, Macarenaan. Mun kämppis jakelee myös flaijereita, tosin vähän erityyliselle klubille. Sellanen "turistimesta", jonne menee ihan jokanen 16-24v sinkku turistityttö ettimään seuraa. Siellä on sitte kaikenmaailman limanuljaskamiehet kuolaamassa ja lääppimässä näitä raukkaparkatyttöjä. Musa on  n. 66% sellasta listahittijumputusta ja '80 ja '90 luvun räpäytystä. Ja toi on siis ihan totta mitä noista kävijöistä sanoin! Mut ei siinä mitää, se paikka itessää on kyl tosi siisti. Jos ois varaa ni olis ihan jees joskus järjestää jotkut kekkerit siellä. Vaikka mun 20veet Lokakuussa? Ja ps. eilen vietettiin siellä ilta! Tarkotus oli mennä  kyseisen paikan yläkertaan, kun sisko sen puolen musiikkia kehuskeli. Eipä se tietenkää ollu sitte auki, ni keikuteltii listahittimusan parissa. Oli kyl tosi jees musiikista huolimatta, join ihan liian kalliita rommikolia kaks, plus vielä enne lähtöö jaettiin systerin kanssa bisse. 
Kotiin lähettiin kello 5, yhtä matkaa murun ja kämppiksen kanssa. Systeri tuli meille viel yöks ja tänää on jäätävä krapula!

 Huomenna mennään murun ja siskon kanssa yhtiin yksityiskekkereihin ja Jacktürbo soittaa siellä jossai välissä. En yhtää muista minkä kunniaks ne juhlat on,sen vaa osaan sanoo et siel on paljon bändejä ja ilmasta juotavaa. Ihan siistii, toivottavasti menee seki ilta loistavasti, niinku toi eilinen todellaki meni :)
Kuva eiliseltä sieltä klubilta! Siskon poistin vierestä, kun ei oo mitään hajua et haluuko se pärstänsä tänne vaiko ei... 


Dzii

2 kommenttia: