lauantai 28. toukokuuta 2011

Lauantai 28.5

Tänään on lauantai 28.5. Tätä tekstiä kirjoittaessani Barcan peli Manchester Unitedia vastaan on alkamassa. Mua ei juurikaan edes kiinnosta. Mulla on krapula.

Hyviä iltoja ja aamuja ja ihan kaikkea sinne sitte taas. Veera on vieläkin täällä meillä, siks oon kirjotellu tosi laiskasti. Eilen käytiin vähän kaupungilla nauttimassa Barcelonan yöelämästä. Oli kyllä hyvin humalapitoista menoa, vaikka juuri sitä vältelläksemme lähettiinkin vasta yhden maissa kämpiltä. Mentiin metrolla keskustaan, ensin moikkaamaan murua, sen jälkeen nopee bisse ilmasten shottien kera ja siitä lopulta flaikkumetsästykseen. Oltiin jo lähtiessä päätetty että määränpäänä on Boulevard, klubi jolla mun kämppis on töissä ja missä yleensä roikkuu pelkästään turistit ja niiden perässä juoksevat ällöttävät äijät. Yksin en ikinä menisi sinne, mutta vaikutti hauskalta idealta lähtee pelleilemää pepunkeikutus musan tahdissa. Samalla voi vähän naureskella ihmisille. No kuulostipas toi ilkeeltä....Enivei, oli kyllä hauska ilta ja kaikenlaista tuli taas nähtyä. Kotiin me lähettiin yhtä matkaa murun ja kämppiksen kanssa, tietenkin ilmasten drinkkien jälkeen. Kello oli lähtöaikaan jotain viiden pintaan, sillon aukee metrot. Leipäkaupasta 2 litran bisseä ja suuntana koti. Loppuilta meni musiikin ja tyhmien juttujen parissa, vika kerta kun vilkasin kelloa ni se näytti 8:30 aamulla.

Tänään oonki sitte siivoillut kämppää, käynyt kaupassa ostamassa ruokaa ja syöny ihan törkeen maukkaan hodarin. <3 Nyt ois varmaa hyvä aika kattoo leffa ja ehkä nukahtaakkin. Chao!

Dzii

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi :) Epiäää aukeeko teillä metro jo viideltä? meillä vasta kuudelta höö. Terkkuja papupeliltä madridista xx

    VastaaPoista
  2. joo viideltä aukee, lällislää ;)
    ja kiitoksia!

    VastaaPoista