perjantai 10. elokuuta 2012

No NYT se alkoi!

Nimittäin pidempään mielessä pyörinyt urheileminen ja pienimuotoinen laihdutusprojekti. Tänään kävin ekalla kunnon lenkillä pitkiin aikoihin! Takaisin kotiin saapuessani olin melkoisen kuollut mutta hyvin hyvin onnellinen. Aloitin lenkin kolmelta, kävelin reippaasti pakikauppaan ostamaan vesipullon ja sen jälkeen kohti Park Güelliä. Kapusin Park Güelliin pääsisäänkäyntiä pitkin - rullaportaista aina tilaisuuden tullen nauttien. Puistossa mä sitten kiertelin jonkin aikaa tutkien satoja kertoja nähtyjä turistien ympäröimiä hienoja kuvauskohteita. Lopulta lähdin puiston toisen pään uloskäynniltä kohti kotia. Tuossa vaiheessa takana oli jo 45min reipasta kävelyä. Kotiin kiertelin tuntemattomia katuja, kävin kaupassa ostamassa juusto-pastakastiketta ja vettä ja vihdoin taas kotona. Peilistä kun katoin niin joku tomaatin punainen tyttönen siellä tuijotteli.. Niin tosiaan, lämpoä oli tänään vielä kaiken lisäksi reilut 30astetta, Park Güellissä helpostikin 35..

Ps. http://www.voice.fi/uutiset/terveys-ja-hyvinvointi/nain-saat-littean-vatsan-10-ruokaa-jotka-poistavat-nestetta/23/39050 
Itse en ihan usko että vain noita säännöllisesti syömällä onnistuisi litteän vatsan saamaan, mutta varmasti edesauttaa mukavasti. :) Jääteetä mulla itellä menee muutenkin taas nykyään ihan litrakaupalla päivittäin. 

Huomenna en mene lenkille, vaan ajattelin zumbailla kotona. Miekkonenkin lupasi edes kokeilla hieman. Niin ja käydään myös lähettämässä muutama boksi talvivaatteita ynnä muita Suomen osoitteeseen. Ja pakataan viimeiset tavarat! Sunnuntaina lähdetään ihan liian aikaisin aamulla.

Mitäs muuta.. Niin, nyt on tosiaan viimeinen perjantai omassa kämpässä Barcelonassa.. Aika haikee fiilis. Täällä itse Barcelonassa me nyt kumminkin jokatapauksessa ollaan ainakin reilu viikko, mutta on se aikamoinen fiilis kun tietää ettei nyt sunnuntain jälkeen ole enää kotia ihanassa Barcelonassa. Sit on koti vain ja ainoastaan Suomessa. Aika tylsää.. Mä niin odotan talvea, että päästään lomalle miehen perheen luokse ja mä pääsen tutustumaan mun ehkä mahdollisesti tulevaan kotimaahani. Kenties joskus, mutta ensin ihan vain lomalle. Olis aika kiva joskus vaikka ihan ostaa pieni läntti maata ja rakentaa sinne talo. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :)

feet
Lenkkipolulla!  / As always, © Me, Myself and I

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti