lauantai 25. elokuuta 2012

TERVEISIÄ TURUSTA!

Ei kyllä kauheen mukavasti oo meidän matka alkanut.. Aloitaan nyt ihan sillä, että meidän kaikista isoin laukku - 32kg painava sellainen - on hävinnyt!? Barcelonan kentällä maksettiin melkein kaheksankymppiä että saataisiin hirmuisen iso laukkumme Suomeen - no ei se sinne sitten koskaan löytänytkään tietä perille asti..
No, Suomessa me sitten huomattiin ettei meidän matkalaukkukuittien joukossa ollut juuri kyseisen laukun kuittia edes?? No, unohtivat sitten senkin meille antaa. Hyvin, hyvin loistavasti alkanut reissu.. Toivotaan että joku päivä laukku päätyy Helsinki-Vantaalle. Siellä oli lähestulkoon kaikki omat vaatteeni, kaikki Lean paperit(syntymätodistus jne), miehen kaikki entisen bändinsä kanssa tekemät levyt, miehen kaikki sanotukset, meidän vihkitodistus ja perhekirja(jota Venezuleaan mentäessä tarvitsen) jne..... Turhauttavaa? Eiiiiiiiiiiii.

Eilen tultiin siskon luokse Turkuun, nyt mulla on töitä koko päivä ja huomenna mennään ihmisten ilmoille.

Turussa 25.08.2012, Dzii.

3 kommenttia:

  1. Varmaan järkevää kuljettaa tärkeitä papereita RUUMASSA :D?

    VastaaPoista
  2. Ja toi kommentti varmaan auttaa ihan pirusti.:)

    VastaaPoista
  3. Ja kuule, koita ite hoitaa muutto maasta toiseen vauva kainalossa ja nii että Kaikki tärkeet jutut saisit käsimatkatavaroihin ja kerro sitten asias uudestaan.:) tuo laukku kun oli yksi Kuudesta laukusta, ei suinkaan ainoa ruumalainen. :)

    VastaaPoista