maanantai 13. elokuuta 2012

Uudet (väliaikaiset) maisemat

Täällä me nyt sitten ollaan! Nimittäin keskustassa.:)

 Eilinen oli täynnä edestakaisin juoksemista, siitä johtunutta älytöntä hikoilua ja valmiiksi pirun laiskaa oloa. Tultiin tänne kaheksan jälkeen aamulla ja miekkonen lähti melkein samantien hakemaan lisää tavaroita kämpiltä. Valmista oli noin NELJÄLTÄ.. Että muutama tunti, ja ihanasti joutui ramppaamaan portaita ylös ja alas kun ei kai se reppana yksin saanut kaikkea kannettua. Kuvitelkaa sellanen suhteellisen hoikka 170cm mies metrossa melkein yhtä pitkän urheilukassin kanssa. Toiseen käteen vielä hervottoman kokoinen matkalaukku ni treenit on taattu.

Tänään me ollaan sit taas käyty vähän muuallakin. Päivä aloitettiin visiitillä Venezuelan konsulaatissa kyselemällä Lean passia, mutta eheeeeiii huonoja uutisia vaan saatiin. Niistä en nyt jaksa enempää jauhaa, mutta tosiaan ei ainakaan nyt pariin päivään tulla passia saamaan. Toivottavasti ens viikolla sitten.
Konsulaatista kaupan kautta takaisin kaverin luo, ostettiin porkkanakeittoa ja jääteetä. Töitä, Lean kanssa leikkimistä ja sitten lähettiinkin pihalle.

Ekana etappina oli valokuvausliike jossa käytiin otattamassa Lealle muutama kuva passia varten.
Käytiin ihanalla markettialueella Ramblan vieressä, ostetttiin ihania suklaa/nougat/ym karkkineliöitä hurjilla hinnoilla(100g/3€.. meikäläiset osti 7,5€llä) ja nautittiin tuoreista mehujuomista. Melkein jokainen hedelmäkoju mitä tuolta löytyy(niitä on varmaan kymmenisen) myy erilaisista hedelmistä puristettuja mehuja. Nams! Kotiin taas kaupan kautta, tällä kertaa käytiin hieman isommassa paikassa, Ramblan Carrefourissa. Ostettiin mehuja, salaattipussi, pihvejä, linssejä, marjajogurttia, vettä, 2 naurettavan pientä (oliskohan 22cl)Etelä-Amerikkalaista Polar olutta, jääteetä, Lealle yöpuku jne..

jjee
© Kukas muukaan kuin minä.

Kohta töitä ja sitten leffan pariin. Vielä pitäisi päättää että mikä filmi.. Eilen illalla katottiin tämä..... Joka oli yllättävä, erilainen mutta/ja surullinen.

Chaoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti