keskiviikko 8. elokuuta 2012

Saunaa ikävöiden..

Vielä joskus mun pääni räjähtää kaikesta tästä stressistä - mutta ei tänään. Vartti sitten vaihtui vuorokausi ja aamupäivällä Lea täyttää 3kk. Voi miten nopeasti se kasvaa, ihan uskomatonta! Tänään neitonen on ollut varsin hiljainen ja muutenkin rauhallinen, mitä nyt hieman leikittiin yhdessä.

Me ei olla vieläkään saatu vastausta sieltä konsulaatista tytön passia koskien, joten tällä hetkellä vaan odotellaan että kutsuisivat meidät viemään Lean passikuvan ja allekirjoittamaan papereita. Kaikki etenee vaan niin pirun hitaasti! Vanhempainpäivärahaakin joudun vielä odottelemaan, kunnes ollaan neidin Venezuelan passi saatu ja kiikutettu kopio Suomeen maistraattiin. Välillä tuntuu, että kaikki on vaan tehty jotenkin mahdollisimman hankalaksi. Sama juttu miekkosen Suomen papereilla - monta sataa euroa pitäis maksaa, ja sitten ei edes yhtään tiedä että kestääkö niissä se kuukausi vai kenties jopa vuosi ennenkuin sen kortin saa. Me jätetään suosiolla sen hankkiminen ensi vuodelle, kun ollaan ensin käyty lomalla miehen perhettä tapaamassa ja taas sitten Suomen puolella.

Mun ikäväni suomalaisia juttuja kohtaan kasvaa kasvamistaan. Tänään ikävöin saunaa hirmuisesti. Niin ja kunnon lenkkipolkuja, joilla ei yleensä törmää kuin korkeintaan pariin ihmiseen. Välillä tuntuu ettei täällä voi mennä rauhassa melkein missään, ellei vuorille lähde lenkkeilemään. Tai sitten mä oon vaan tietämätön ja kaiken lisäksi vielä hyvin laiska. En ole vieläkään aloittanut sitä kovaa urheilua, josta haaveilin loppuraskauden aikaan. Mä tunnen itseni hyvin laiskaksi, enkä ole ollenkaan ylpeä siitä. Kunpa joku potkisi perseelle ja pakottaisi mut edes iltalenkeille.. No, sentään hyötyliikuntaa harrastan aika reippaasti melkeinpä päivittäin, viimeksi maanantaina. Käytiin keskustassa kaverini luona viemässä tavaroita, nyt tulevasta sunnuntaista lähtien me punkataan siellä. Kyseinen asunto on kerrostalon ylimmässä kerroksessa, hissiä ei tietenkään ole. Siinä sai pohkeet kyytiä.. :)

Suomeen heti kun suurimmat laskut maksettu ja Lealla passi.

P1011457
Kuvassa kaverin olohuoneen ikkuna. Hyyyvin mielenkiintoista.. :)

2 kommenttia:

  1. Tää on kiva blogi, välillä pakko käydä lueskeleen !! Voi että, toivottavasti passiasiat sun muut järjestyisi pian !! Pääsisit suomeen saunaan ja lenkkeileen! :) kyllä se hetki koittaa vielä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Joo näin toivotaan, peukut ja isovarpaat pystyssä:)

    VastaaPoista